Løsøre- og driftstabs­forsikring

Regningen kan blive stor for din virksomhed, hvis det pludselig bliver nødvendigt at anskaffe nyt inventar, elektronisk udstyr og fylde lageret op, fordi der fx har været brand eller indbrud.

Derfor tilbyder Privatsikring Løsøreforsikring, der  dækker virksomhedens eget driftsudstyr. Det vil sige alt lige fra inventar og maskiner til varer, værktøj og IT-udstyr. Virksomhedens løsøre vil altid være dækket, hvis skaden sker som følge af brand, vand, tyveri og pludselig skade. Vi dækker også altid automatisk følgeudgifter efter en dækningsberettiget skade.

Hvis din virksomhed kommer ud for en dækningsberettiget skade, er det ikke sikkert, at du kan opretholde den almindelige drift. For at undgå, at du kommer til at lide et økonomisk tab på grund af manglende eller nedsat omsætning, anbefaler vi at du tegner vores Driftstabsforsikring.

Vi er godt klar over, at ikke to virksomheder er ens og har behov for den samme forsikring. Derfor er vores Løsøre- og Driftstabsforsikring fleksible forsikringer med en stribe tilvalgsdækninger, som gør det muligt at sikre din virksomhed optimalt. Vi sælger ikke en samlet pakke, men en skræddersyet løsning.