Verisure tyveri-, brand- og vandalarmer til dit hjem

Køb en alarmpakke til særpris
fra Verisure

Har du allerede din hus- eller indboforsikring hos os, kan du købe en alarmpakke med gratis sikkerhedsrådgivning fra Verisure.

Kunde i Privatsikring

Når du er kunde i Privatsikring, tilbyder vi dig i samarbejde med Verisure en sikkerhedspakke med alarmløsninger til en helt særlig pris. Herudover får du med en tyverialarm installeret 20 % rabat på din indbodækning*.

Alarmsystem

Med et alarmsystem fra Verisure får du en intelligent løsning, som gør dit hjem bedre sikret mod både indbrud, brand- og vandskade. Privatsikring tilbyder i samarbejde med Verisure en række forskellige pakker, så du selv kan vælge hvad der dækker dine behov bedst.


Læs mere om Verisures alarmsystemer

Er du ikke kunde

Du er meget velkommen til at kontakte os på 70 11 17 07, så du kan få mulighed for at købe en af disse alarmpakker.

Du kan også læse mere om vores forsikringer.

Læs mere om alarmer og privatalarmer fra Verisure.

*Rabat i forbindelse med alarm beregnes af indbodækningens pris uden ansvars- eller tilvalgsdækninger og er gældende for indbosummer op til 3 millioner kr. Du kan opnå rabat på din indbodækning, hvis du har: Tyverialarm med magnetkontakt på indgangsdør. Minimum en PIR-detektor (rumdetektor) pr. etage inkl. kælder, hvis der kan opnås adgang til kælderen udefra gennem fx vindue eller dør. PIR-detektor i rum, hvor der opbevares særlige private værdigenstande, hvis genstandene udgør en samlet værdi på mere end 200.000 kr. Signaltransmission til godkendt kontrolcentral med aftale om vagtudrykning.