Bådforsikring

Få din dækning sikkert i havn året rundt

Før du står til søs, er det en god idé at få dækningen på plads. Hos Privatsikring er du dækket året rundt, og du bestemmer selv, hvordan din forsikring skal sammensættes.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores forsikringer, eller har du spørgsmål til en forsikring, du allerede har, skal du kontakte din rådgiver i dit pengeinstitut.

Kontakt din rådgiver

Mindst muligt besvær under
og efter et uheld

Bådejere er ofte passionerede mennesker, der ikke går af vejen for at bruge båden året rundt i de danske farvande og måske endda på tværs af grænserne. Med over 8.000 km kystlinje er der alene i Danmark nok at navigere efter, og når du har investeret i en båd – større eller mindre – skal den naturligvis bruges.

I kølvandet på corona er der endda kommet flere både på vandet, så du skal ikke alene sikkert i havn i forhold til vejr og vind, men også sørge for at undgå kollisioner og skader i forhold til havne anlæg og øvrige sejlere.

Derfor tilbyder vi dig en bådforsikring, der dækker året rundt, og som du kan sammensætte efter behov og ønsker. Og hvis uheldet er ude, sørger vi for en effektiv skadebehandling under og efter uheldet, så du hurtigt kan stævne ud igen uden større tab.

Sådan dækker bådforsikringen

Du bestemmer selv, om du ønsker en ansvarsforsikring eller kombineret kasko og ansvar. Ansvarsforsikringen er ikke, som for biler og motorcykler, altid lovpligtig. Den er dog lovpligtig for nogle bådtyper, ligesom flere havne også kræver det, hvis du vil lægge til.

Ansvarsforsikring

Har du en mindre båd eller måske en ældre båd, som ikke repræsenterer en meget stor værdi, kan det være en overvejelse værd at vælge ansvarsforsikringen alene uden kasko. Den dækker skader forvoldt på andre mennesker og deres ejendele som fx andre både i havnen.

Ansvarsforsikringen dækker ikke de skader, der sker på din egen båd ved et uheld, eller hvis din båd bliver stjålet. Har du en nyere eller dyrere båd, kan det derfor give rigtig god mening at supplere med en kombineret ansvars- og kaskoforsikring.

Bemærk, at ansvarsforsikring er lovpligtig for nogle bådtyper.

Kasko- og ansvarsforsikring

Vil du være dækket fuldt ind, skal du vælge en kombineret kasko- og ansvarsforsikring. Så får du ikke alene dækket skader på andre mennesker og deres ejendele, men også skaderne på din egen båd. Det gælder hele båden i tilfælde tyveri eller totalskade, og det gælder reparationer efter mindre skader. Husk at fortælle os, hvis du tager personlige ejendele med om bord, for så er de også dækket af din kasko- og ansvarsforsikring.

Kasko- og ansvarsforsikring dækker blandt andet:

  • Mast erstattes til nyværdi
  • Henliggen hele året i godkendt A-havn
  • Udgifter til nødvendig bjærgning, hvis din båd går på grund.
  • Pludselige skader på bådens skrog.

Tilvalg:

  • Har du valgt kaskoforsikring, kan du tilvælge en ulykkesforsikring, som dækker op til seks personer.

Kontakt os og hør mere

Kontakt din rådgiver og få svar på dine spørgsmål. Rådgiveren kan også give dig et tilbud på den dækning, du ønsker – helt uforpligtende for dig.

Kontakt din rådgiver

Vil du vide mere?

Her finder du forskellige dokumenter, der vedrører vores bådforsikring. Læs detaljerne om de forskellige dækninger i forsikringsbetingelserne, eller hent brochuren eller produktinformationsdokumentet, som hurtigt giver dig et overblik og gør det nemt at sammenligne med andre knallertforsikringer.

Har du allerede din bådforsikring hos os, kan du se dine betingelser på Mit Privatsikring, hvor du kan læse vilkår og betingelser for den aktuelle og præcise dækning.

Vær opmærksom på at der kan gælde andre betingelser, for dine forsikringer eller tilbud.
Læs mere