Forsikring til din elbil

En brugervenlig forsikring til din klimavenlige bil

Hos Privatsikring kan vi tilbyde dig en attraktiv bilforsikring til din elbil, så du er godt dækket hele vejen mod den grønne omstilling. Kontakt os, og få mere at vide om, hvordan din elbil kommer i godt selskab hos Privatsikring.

Kontakt din rådgiver

Et vigtigt punkt på den grønne dagsorden

Har du allerede købt en elbil, eller overvejer du at gøre det? Det er en vigtig beslutning til gavn for den grønne omstilling og den bæredygtige dagsorden. Men det er også en stor investering, og derfor er en god og dækkende forsikring et vigtigt punkt at få på plads, før du sætter stikket i.

Når elbilen skal ud i trafikken, er den lige så udsat for skader, buler og uheld som alle andre biler på vejene. Oveni kommer særlige forhold, der kun gælder elbiler, og derfor har vi sammensat en særlig forsikring til dig som ejer af en elbil.

Dit ladekabel er fx dækket i tilfælde af tyveri. Og har du husforsikring hos Privatsikring, er ladestanderen ved din bolig også automatisk dækket. Læg dertil fordele som lånebil og fordelsværksteder ved skader, og du er – bogstavelig talt – godt kørende.

Kontakt din rådgiver