Børneulykkesforsikring

Forsikring til de vigtigste
mennesker i dit liv

Børneulykkesforsikringen dækker ved børns ulykke eller sygdom. Den giver dig og familien tryghed i en svær situation, hvor det eneste afgørende er, at familien kan rykke tættere sammen.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores forsikringer, eller har du spørgsmål til en forsikring, du allerede har, skal du kontakte din rådgiver enten i dit pengeinstitut eller servicecenter.

Kontakt din rådgiver

Køb børneulykkesforsikring
- fordi børn altid vil udforske verden omkring dem

Børn vil altid være nysgerrige, og de skal naturligvis have lov til at udforske verden. Men verden er også uforudsigelig, og det vil aldrig være muligt at undgå alle ulykker.

Dertil kommer risikoen for sygdom, som man heller ikke kan gardere sig 100 procent imod. Både ulykker og sygdom kan give varige mén og gribe voldsomt ind i familiens hverdag og rutiner. Så selv om det ikke er rart at tænke på, giver det mening at sikre sig, så du kan være der for barnet og familien.

En forsikring kan ikke fjerne en sygdom natten over eller holde balancen på cyklen, så den ikke vælter. Det er vi klar over. Men vi ser det som vores opgave at sammensætte en forsikring, der kan være en økonomisk håndsrækning, når tingene går galt. Også i det lange løb ved behov for behandlinger og pleje.

Se forsikringens grunddækning og dine muligheder for tilvalg herunder.

Sådan dækker børneulykkesforsikringen

Grunddækninger

Invaliditet ved ulykke

En økonomisk sikring, hvis dit barn får varige mén efter en ulykke. Vi dækker også udgifter til behandling efter ulykken og til krisehjælp, når der er behov for professionel hjælp til at komme videre.

Tilvalg

Sygdom

Dækker, hvis dit barn får varige mén efter en sygdom. Du skal vælge dækningen, inden dit barn fylder 18 år, men den kan fortsætte, til barnet er 25 år. Du kan få dækningen som en selvstændig forsikring eller som et tilvalg til grunddækningen.

 

Kritisk sygdom

Hvis du har valgt sygdomsdækningen, kan du også tilvælge kritisk sygdom, indtil dit barn fylder 18 år.

Dobbelterstatning

Vi udbetaler et tillæg, så du får det dobbelte i erstatning, hvis dit barn får varige mén på 30 procent eller derover som følge af sygdom eller en ulykke.

Tandskade

Alle børn under 18 år er dækket af den kommunale tandpleje. Desværre får mange børn skader på tænderne, der først viser sig senere i livet og som kræver behandling, efter barnet er fyldt 18 år. Vi dækker tandskader, der viser sig efter barnet er fyldt 18 år. Og som noget unikt dækker vi også tyggeskader, fx pga. en sten i maden.

Strakserstatning

Med en strakserstatning får du udbetalt 12.000 kr. med det samme ved en række skader efter et ulykkestilfælde – uanset om ulykkestilfældet samtidig medfører varige mén.

Udvidet strakserstatning

Sikrer dig hurtig erstatning ved flere skader end ved strakserstatning.

Farlig sport

Dækker, hvis dit barn kommer til skade, mens det dyrker farlig sport.

Begravelseshjælp

Dækker begravelseshjælp til børn med 25.000 kr.

 

Vil du vide mere?

Her finder du forskellige dokumenter, der vedrører vores børneulykkesforsikring. Læs detaljerne om de forskellige dækninger, tilvalg i forsikringsbetingelserne, eller hent brochuren eller produktinformationsdokumentet, som hurtigt giver dig et overblik og gør det nemt at sammenligne med andre børneulykkesforsikringer.

Har du allerede din børneulykkesforsikring hos os, kan du se dine betingelser på Mit Privatsikring.
Se vilkår og betingelser for den aktuelle og præcise dækning.

Vær opmærksom på at der kan gælde andre betingelser, for dine forsikringer eller tilbud.
Læs mere