Campingvogns­forsikring

En campingvognsforsikring skaber trygge rammer for familiens campingferie

Campingferien er et af årets højdepunkter, og den skal ikke forstyrres af bekymringer eller pludseligt opståede skader. Tegn en campingvognsforsikring, og kør uden om store og uventede udgifter.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores forsikringer, eller har du spørgsmål til en forsikring, du allerede har, skal du kontakte din rådgiver enten i dit pengeinstitut eller servicecenter.

Kontakt din rådgiver

Få mest muligt ud af de dyrebare feriedage med en campingvognsforsikring

Hvem kender ikke forventningens glæde op til ferie- og fridage? Hvad enten det er en weekendtur, en lidt længere tur i påskeferien eller den helt store familieekspedition i sommerferien, så er det noget særligt at trille af sted med campingvognen eller teltvognen spændt efter bilen.

Hos Privatsikring vil vi gerne sikre, at ingen af de dyrebare feriedage går til spilde, og derfor dækker vores campingvognsforsikring bredt i tilfælde af brand, tyveri, hærværk eller andre ting, der truer med at spænde ben for turen. I tilfælde af kaskoskader, der gør at ferien ikke kan gennemføres, kan vi fx tilbyde en erstatningscampingvogn, så turen alligevel kan gå til campingpladser i udlandet.

Hvad dækker en campingvognsforsikring?

Grunddækninger

Færdselsuheld og parkering

Dækker skader efter færdselsuheld, eller hvis et køretøj kører ind i din campingvogn, mens den holder parkeret.

Tyveri og hærværk

Du får erstatning, hvis din campingvogn bliver stjålet eller udsat for hærværk.

Brand

Forsikringen dækker skader, der skyldes brand, eksplosion eller lynnedslag.

Nedstyrtende genstande

Du får erstatning, hvis din campingvogn får en skade af nedstyrtende genstand – som hvis en gren eller en tagsten falder ned og skader campingvognen.

Erstatningscampingvogn

Får din egen campingvogn en kaskoskade i Danmark, så du ikke kan bruge den på en planlagt ferie til udlandet, betaler vi leje af en anden campingvogn.

Kun én selvrisiko

Uanset om flere forsikringer hos os skal dække en skade, betaler du kun den ene (den højeste) selvrisiko.

Rabat

Glasfibertag eller IDC/ATC-system på campingvognen udløser rabat på din forsikring.

Tilvalg

Indbo

Dækker skader på vognens interiør og løse dele. For eksempel er møbler og køkkengrej dækket ved tyveri, brand og vandskade.

Vil du vide mere?

Her finder du forskellige dokumenter, der vedrører vores campingvognsforsikring. Læs detaljerne om de forskellige dækninger, tilvalg i forsikringsbetingelserne, eller hent brochuren eller produktinformationsdokumentet, som hurtigt giver dig et overblik og gør det nemt at sammenligne med andre campingvognsforsikringer.

Har du allerede din campingvognsforsikring hos os, kan du se dine betingelser på Mit Privatsikring.
Se vilkår og betingelser for den aktuelle og præcise dækning.

Vær opmærksom på at der kan gælde andre betingelser, for dine forsikringer eller tilbud.
Læs mere