Knallertforsikring

Bliv godt forsikret som knallertejer

Med den lovpligtige ansvarsforsikring hos Privatsikring er du godt dækket ind ved skader på andre eller deres ejendele. Vælg kasko for ekstra dækning.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores forsikringer, eller har du spørgsmål til en forsikring, du allerede har, skal du kontakte din rådgiver enten i dit pengeinstitut eller servicecenter.

Kontakt din rådgiver

Sådan får du styr på dine dækninger

Som knallertejer skal du have en lovpligtig ansvarsforsikring, før du begiver dig ud i trafikken på dit tohjulede køretøj. Så er du dækket ind, hvis du ved brug af knallerten som fartøj forvolder skader på andre mennesker eller deres ejendele. Summerne ved erstatning er fastlagt i færdselsloven.

Hos Privatsikring kan du desuden tilvælge en kaskoforsikring, så du fx også får dækket skader på knallerten, tyveri og røveri mv. Kaskoforsikringen omfatter også  anvendelse af knallerten til blandt andet øvelseskørsel og manøvrekørsel, hvis det foregår under behørig instruktion.

Sådan dækker Knallertforsikringen

Den grundlæggende ansvarsforsikring er lovpligtig og dækker skader på andre og deres ting. Kaskodækningen er valgfri og dækker ved mange typer af skader på knallerten. Ved spørgsmål: Kontakt din rådgiver

Ansvarsforsikring

Med den lovpligtige ansvarsforsikring for knallertejere er både du og dem, du låner knallerten til, dækket med de summer, der fastsat i færdselsloven. Dækningen gælder i Danmark og i alle de lande, der er omfattet af ordningen med ’grønt kort’ – se nærmere på privatsikring.dk

Bemærk, at den lovpligtige ansvarsforsikring udelukkende dækker, hvis din knallert gør skade på andre mennesker eller deres ejendele. Den dækker med andre ord skader på føreren eller skader på selve knallerten. Den dækker heller ikke ved fx hasarderet kørsel på aflukkede baner eller lignende.

Kasko- og ansvarsforsikring

Den kombinerede kasko- og ansvarsforsikring dækker det samme som den lovpligtige ansvarsforsikring, men den dækker også skader på selve knallerten og træder desuden til ved tyveri og røveri. 

Vil du vide mere?

Her finder du forskellige dokumenter, der vedrører vores knallertforsikring. Læs detaljerne om de forskellige dækninger i forsikringsbetingelserne, eller hent brochuren eller produktinformationsdokumentet, som hurtigt giver dig et overblik og gør det nemt at sammenligne med andre knallertforsikringer.

Har du allerede din knallertforsikring hos os, kan du se dine betingelser på Mit Privatsikring, hvor du kan læse vilkår og betingelser for den aktuelle og præcise dækning.

Vær opmærksom på at der kan gælde andre betingelser, for dine forsikringer eller tilbud.
Læs mere