Motorcykelforsikring

Sådan nyder du friheden på to hjul

Hos Privatsikring bestemmer du selv farten og sammensætter en forsikring efter behov. Tilvælg for eksempel vinterkørsel, vejhjælp og selvrisikosikring.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores forsikringer, eller har du spørgsmål til en forsikring, du allerede har, skal du kontakte din rådgiver enten i dit pengeinstitut eller servicecenter.

Kontakt din rådgiver

At køre og eje en motorcykel
handler om frihed

For mange – både unge og ældre – er det drømmen om frihed, der driver værket, når der skal investeres i en motorcykel. Transport på to hjul giver ganske vist også god mening i det daglige i en tid med trængsel på vejene og en intens kamp om parkeringspladserne. Men især på ferier og i weekenderne giver det friheden en ekstra dimension at sidde i det fri på sin MC i stedet for at være lukket inde i en bil.

Hos Privatsikring vil vi naturligvis ikke slå skår i frihedsglæden, når det gælder forsikringen af din motorcykel. Derfor kan du sammensætte en motorcykelforsikring frit og fleksibelt, så den passer til dine behov. Basisdækningen i forsikringen er omfattende, og du vælger selv, om den også skal dække for eksempel vinterkørsel og vejhjælp. Du bestemmer selv farten og er godt dækket ind, når turen går ud i det fri.

Sådan dækker motorcykelforsikringen

Grunddækningerne følger altid med, når du vælger en motorcykelforsikring hos Privatsikring. Tilvalg vælger du selv efter behov.
Er du i tvivl? Kontakt din rådgiver.

Grunddækninger

Ansvar

Ansvarsforsikringen af din motorcykel er lovpligtig og træder til ved skader på personer og ting, der bliver forvoldt med motorcyklen som køretøj. Du skal supplere med kasko, hvis du også skal være dækket ved for eksempel hærværk, brand eller tyveri.

Færdselsuheld

Selv ved forsigtig kørsel, kan uheldet være ude, og så træder dækningen til (tyveri, hærværk, røveri, kørselsskade, påkørsel, brand, eksplosion, lynnedslag, nedstyrtende genstande, køretøjet, almindeligt udstyr og særligt elektroniskudstyr).

Tyveri og hærværk

Sikrer dig erstatning i tilfælde af tyveri eller hærværk.

Brand

Dækker ved skader efter brand, eksplosion eller lynnedslag.

Nedstyrtede genstande

Nedstyrtende genstande kan være fx klippestykker, tagsten eller grene.

Elitekører

Som Elitekører får du en billigere forsikring, og efter en skade stiger prisen ikke. Hos os er du Elitekører efter dit 25. år og tre skadefri år.

Én selvrisiko

Du betaler kun én selvrisiko (den højeste), hvis du efter en hændelse får erstatninger fra flere forskellige forsikringer.

Værktøj og reservedele

Dækker de reservedele og det værktøj, du bruger til motorcyklen (og kun til den).

Krisehjælp

Når du har behov for hjælp fra en psykolog efter et livstruende uheld på din motorcykel.

Tilvalg

Selvrisikosikring

Med selvrisikosikringen kan du slipper for at betale selvrisiko ved nogle former for skader, som ved tyveri, hærværk eller kollision med et dyr.

Vinterkørsel

Skal du sydpå, eller forventer du en lun vinter med mulighed for ture på motorcyklen? Så kan du tilvælge vinterkørsel med dækning mellem den 1. december og den 1. marts.

Vejhjælp

Strejker motorcyklen, går du i stå på turen eller driller teknikken, så du ikke kan komme videre? Så er vejhjælpen fremme inden for 60 minutter i ni ud af 10 tilfælde. Det tager dog – i sagens natur – længere tid på ikke-brofaste øer.

Afleveringskasko

Har du leaset din motorcykel og er der fx en lille bule i den ved aflevering? Så kan dette tilvalg dække dig ind ved visse typer kaskoskader.

Vil du vide mere?

Her finder du forskellige dokumenter, der vedrører vores motorcykelforsikring. Læs detaljerne om de forskellige dækninger i forsikringsbetingelserne, eller hent brochuren eller produktinformationsdokumentet, som hurtigt giver dig et overblik og gør det nemt at sammenligne med andre motorcykelforsikringer.

Har du allerede din motorcykelforsikring hos os, kan du se dine betingelser på Mit Privatsikring, hvor du kan læse vilkår og betingelser for den aktuelle og præcise dækning.

Vær opmærksom på at der kan gælde andre betingelser, for dine forsikringer eller tilbud.
Læs mere