Rejseforsikring hos Privatsikring

En rejseforsikring er den vigtigste del af feriebagagen

Husk at pakke en god rejseforsikring, før turen går ud i Europa eller resten af verden. En rejseforsikring fra Privatsikring skaber trygge rammer for rejsen, så du ikke behøver at bekymre dig, men kan nyde hver dag på turen.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores forsikringer, eller har du spørgsmål til en forsikring, du allerede har, skal du kontakte din rådgiver enten i dit pengeinstitut eller servicecenter.

Kontakt din rådgiver

Hav altid en rejseforsikring med dig, når du er langt hjemmefra

Der kan være alle mulige grunde til at rejse. Måske skal du afsted som en del af dit arbejde? Måske skal familien på en ferie? Det kan være en uge eller tre, måske flere måneder? Hos Privatsikring kan du sammensætte en rejseforsikring, der dækker præcis det, du har behov..

Du vælger med andre ord selv, om din forsikring skal gælde i 30, 60 eller 90 dage, og om den skal dække Europa eller resten af verden. Du er under alle omstændigheder sikret i tilfælde af sygdom eller ulykke. Vi kan naturligvis hjælpe dig døgnet rundt og dækker udgifter til behandling og hjemtransport.

Det gælder om at få så meget som muligt ud af hver eneste dag, du er hjemmefra, hvad enten du er afsted som en del af dit arbejde, eller du vil se verden med familien. Du skal ikke bruge tid på at bekymre dig, og derfor er rejseforsikringen en værdifuld tilføjelse til rejsebudgettet. Se mere om dine valgmuligheder herunder.

Hvad dækker rejseforsikringen?

Grunddækninger

Rejse

Vi dækker blandt andet hospitalsophold, lægebehandling, nødvendig hjemtransport og sygeledsagelse, hvis du eller andre i husstanden bliver syge eller kommer til skade på rejsen. Bemærk: Vi dækker også ved forsinket transport og forsinket fremmøde.

Hvis I bliver ramt af en alvorlig, akut sygdom betaler vi erstatningsdøgn. Vi betaler en erstatningsrejse, hvis sygdommen medfører hospitalsindlæggelse i mere end halvdelen af ferien.

Evakuering

Hvis der opstår for eksempel uroligheder eller lignende på din destination, hvor der opstår behov for evakuering, dækker vi denne.

Selvrisiko på lejet bil

Har du lejet bil på destinationen, og kommer du til at skade den, dækker vi selvrisikoen.

Tilvalg

Bagage, ansvar og retshjælp

Det er ikke altid, tingene går som planlagt på turen. Med dette tilvalg får du dækket bagage ved tyveri og røveri, og hvis du eller familien kommer til at gøre skade på andre, deres ting eller en lejet feriebolig. Desuden dækker vi en del af dine udgifter ved visse private retssager. Dette tilvalg er relevant, hvis du ikke har en indboforsikring, som ellers typisk vil dække.

Afbestilling

Hvis du eller familiemedlemmer bliver alvorligt syge eller kommer til skade før rejsen, dækker vi udgifterne. Det samme gælder, hvis du må aflyse på grund af alvorlig sygdom eller dødsfald i familien. Bemærk: Denne afbestillingsforsikring kan du vælge at tegne alene uden en egentlig rejseforsikring.

Tillæg til rejseforsikring - ski

Dækker uheld på ski og snowboard på dine rejser.

 

Vil du vide mere?

Her finder du forskellige dokumenter, der vedrører vores rejseforsikring. Læs detaljerne om de forskellige dækninger, tilvalg i forsikringsbetingelserne, eller hent brochuren eller produktinformationsdokumentet, som hurtigt giver dig et overblik og gør det nemt at sammenligne med andre rejseforsikringer.

Har du allerede din rejseforsikring hos os, kan du se dine betingelser på Mit Privatsikring.
Se vilkår og betingelser for den aktuelle og præcise dækning.

Vær opmærksom på at der kan gælde andre betingelser, for dine forsikringer eller tilbud.
Læs mere