Udvidet strakserstatning

Udvidet strakserstatning
til dig over 50 år

Udvidet strakserstatning er en særlig forsikring til dig, der er over 50 år. Den sikrer dig, hvis du får specifikke skader efter en ulykke – også selvom ulykken ikke resulterer i varige mén.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores forsikringer, eller har du spørgsmål til en forsikring, du allerede har, skal du kontakte din rådgiver enten i dit pengeinstitut eller servicecenter.

Kontakt din rådgiver

Udvidet strakserstatning som tillæg til din ulykkesforsikring

Det er aldrig til at vide, hvad livet bringer. Når du er 50 år eller ældre, kan du i nogle situationer være mere udsat for uheld og ulykker. Får du skader efter et uheld, kan det have konsekvenser for din livs- og arbejdssituation, og så kan det være rart med en økonomisk håndsrækning til at dække udgifterne.

En ulykkesforsikring sikrer dig erstatning, hvis en ulykke giver varige mén. Pengene bliver imidlertid først udbetalt, når méngraden er endeligt fastsat. Derimod får du med udvidet strakserstatning en erstatning med det samme, også selvom skaden ikke giver dig varige mén.

Udvidet strakserstatning er derfor et godt supplement til en ulykkesforsikring, sikrer dig et kontant beløb med det samme. Du bestemmer selv, hvad pengene skal bruges på.

Sådan dækker udvidet strakserstatning

Forsikringsbetingelserne indeholder en fuldstændig oversigt over hvilke brud og andre skader, som er omfattet. Det er for eksempel:

  • Brud på rygsøjle, lårben, knæskal eller skinneben
  • Helt eller delvist tab af synet
  • Amputation af hånd eller ben.
Kontakt din rådgiver

Vil du vide mere?

Her finder du forskellige dokumenter, der vedrører vores ulykkesforsikring/­udvidet strakserstatning. Læs detaljerne om de forskellige dækninger, tilvalg og services i forsikringsbetingelserne, eller hent brochuren eller produktinformations­dokumentet, som hurtigt giver dig et overblik og gør det nemt at sammenligne med andre forsikringer.

Har du allerede din ulykkesforsikring/­udvidet strakserstatning hos os, kan du se dine betingelser på Mit Privatsikring. Se vilkår og betingelser for den aktuelle og præcise dækning.

Vær opmærksom på at der kan gælde andre betingelser, for dine forsikringer eller tilbud.
Læs mere