Rejseforsikring

Tilbudt af dit pengeinstitut

En del af din

indboforsikring

Verdensrejsedækning

Vi har i Privatsikring kaldt rejseforsikringen for Verdensrejsedækning og gjort den til en fast del af indboforsikringen.

  • Sygebehandling og hjemtransport
  • Dækker i op til 60 dage i hele verden
  • Afbestilling med RejsePlus som tilkøb

Hvorfor Verdensrejsedækning?

Du bør altid være dækket af en rejseforsikring, når du skal på ferie. Og det gælder uanset, om du skal på skiferie i Alperne, solferie i Thailand eller en shoppingtur i Flensborg eller London.

Du er dækket i op til 60 dage i hele verden

Har du en indboforsikring i Privatsikring, så har du automatisk også en Verdensrejsedækning. Dækningen omfatter alle familiens private ferierejser af op til 60 dages varighed i hele verden inkl. Danmark – uanset om I rejser samlet eller hver for sig. Med en indboforsikring i Privatsikring er det slut med at tegne dyre rejseforsikringer, hver gang du skal ud at rejse – for du er automatisk forsikret for f.eks. sygebehandling og hjemtransport.

Verdensrejsedækningen omfatter bl.a. udgifter til syge-behandling, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse og erstatningsrejse ved akut sygdom, ulykke eller dødsfald hos en af de forsikrede. Desuden kan du få erstatningsrejse eller erstatningsdøgn ved f.eks. bagageforsinkelse, transportforsinkelse eller rejseafbrydelse.

Læs om vores indboforsikring

Sanktionerede rejsemål

Privatsikring A/S og eller vores datterselskaber/filialer dækker ikke og er ikke forpligtet til at betale nogen form for erstatning eller tilvejebringe andre ydelser under forsikringen, i det omfang forsikringsdækning, betaling eller tilvejebringelse af en forsikringsydelse kan medføre, at Privatsikring A/S og eller vores datterselskaber/filialer eksponeres for sanktioner, forbud eller restriktioner vedtaget af Forende Nationer (FN), Den Europæiske Union (EU), Storbritannien eller USA

RejsePlus giver erstatning

Hvis du har en indboforsikring i Privatsikring, kan du tilkøbe RejsePlus. Hvis du på grund af alvorlig sygdom, ulykke eller dødsfald i familien bliver nødt til at afbestille hele ferien, træder RejsePlus til og giver erstatning. Ordningen dækker ferier på op til 60 dage. Dog er det et krav, at du har valgt RejsePlus, før du køber ferierejsen.

Det kan dreje sig om mange penge, som det ville være ærgerligt at vinke farvel til oven i de øvrige, uforudsete omstændigheder.

Rejse med en kronisk sygdom eller lidelse

Vores rejseforsikring dækker sygdom, der opstår akut på rejsen. Forsikringen dækker ikke, hvis en sygdom har vist symptomer i de sidste 2 måneder inden din rejse – eller 2 måneder før, at du bestiller din rejse.

Hvis du har været syg eller lider af en kronisk lidelse, kan du godt rejse på ferie og været dækket af din rejseforsikring, men du skal være rask nok til at rejse – både når du bestiller rejsen og umiddelbart inden du skal rejse.

Hvis du vil være sikker på, at din rejseforsikringen dækker, skal du have en forhåndsvurdering. Dette gælder fx, hvis du har haft været syg inden for de sidste 2 måneder, hvor du har været til lægen, fået medicin, været til ekstra undersøgelser på hospitalet eller har været indlagt.

Det koster ikke noget at få en forhåndsvurdering. Du skal benytte SOS International’s online helbredstest. Din forhåndsvurdering kan enten give dig fuld dækning på din rejse, eller give et forbehold for dækning af din lidelse på den konkrete rejse.

Forhåndsvurderingen gælder kun for en konkret rejse, og du skal også huske at få foretaget en forhåndsvurdering, inden du bestiller din rejse, hvis din sygdom ikke har været stabil.

Har du brug for akut lægehjælp?

Du kan ringe til SOS International døgnet rundt på +45 33 55 23 25, hvis du får behov for akut lægehjælp, evakuering eller krisehjælp på en rejse. 

Mette og Peter

Færdselsuheld i udlandet

Peter, Mette og deres 2 børn tager på ferie i 14 dage til Frankrig. De flyver til Nice og har så lejet en bil til at køre rundt i. Hotellerne er booket og betalt hjemmefra. Ferien koster godt 30.000 kr. + lommepenge.

På fjerdedagen bliver de involveret i et færdselsuheld, hvor Peter kommer alvorligt til skade – de andre slipper med overfladiske skrammer. Peter indlægges på et hospital og fremviser det blå sygesikringskort. Hospitalet betaler dermed en del er regningen, men i Frankrig er der stadig en delvis egenbetaling på bl.a. behandlingen og medicinen. Det behøver Peter og familien dog heldigvis ikke at bekymre sig om, da Verdensrejsedækningen dækker denne egenbetaling.

Hospitalsopholdet skønnes at vare 3 uger, hvorefter Peter kan flyves hjem til Danmark. Mette og børnene vil gerne blive hos Peter og finder derfor et hotel i nærheden af hospitalet. Efter de 3 uger flyver de hjem sammen, Peter liggende på en båre og Mette og børnene ved siden af.

Heldigvis havde Peter og Mette en Verdensrejsedækning hos Privatsikring, så udgifterne blev betalt af forsikringen. Hvor skulle de ellers have fået pengene fra?

Bliv klogere på detaljerne

Hvis du skal rejse og har en kronisk sygdom eller lidelse

Privatsikrings rejseforsikring dækker sygdom, der opstår akut på rejsen. Forsikringen dækker ikke, hvis en sygdom har vist symptomer i de sidste 2 måneder inden din rejse – eller 2 måneder før, at du bestiller din rejse.

Hvis du har været syg eller lider af en kronisk lidelse, kan du godt rejse på ferie og været dækket af din rejseforsikring, men du skal være rask nok til at rejse – både når du bestiller rejsen og umiddelbart inden du skal rejse.

Hvis du vil være sikker på, at din rejseforsikringen dækker, skal du have en forhåndsvurdering.

Dette gælder fx, hvis du har haft været syg inden for de sidste 2 måneder, hvor du har været til lægen, fået medicin, været til ekstra undersøgelser på hospitalet eller har været indlagt.

Det koster ikke noget at få en forhåndsvurdering. Du skal benytte SOS’ online helbredstest. Din forhåndsvurdering kan enten give dig fuld dækning på din rejse, eller give et forbehold for dækning af din lidelse på den konkrete rejse.

Forhåndsvurderingen gælder kun for en konkret rejse og du skal også huske at få foretaget en forhåndsvurdering, inden du bestiller din rejse, hvis din sygdom ikke har været stabil.