Ungdomsforsikring

Tilbudt af dit pengeinstitut

Vi ved godt, at man som ung ikke har mange penge. Derfor kan Privatsikring tilbyde dig forsikringer, der passer til både dine behov og din økonomi.

Hvorfor forsikring?

Selvom du måske ikke ejer mange og dyre ting, kan forsikringer få stor betydning for din fremtidige økonomi. Specielt hvis du ved et uheld kommer til at gøre skade på en anden person.

Vi anbefaler

Herunder kan du se hvilke forsikringer,
vi vil anbefale at du overvejer og hvad de dækker

Indboforsikring

Vores ungdomsindboforsikring kan du have, indtil du fylder 30 år, og den dækker som standard:

  • Tøj
  • Møbler
  • Stereoanlæg
  • CD-samling
  • PC osv. ved brand- og vandskade, tyveri og hærværk.

Den dækker, hvis du bor alene, eller hvis I bor to sammen.
Indboforsikring kan også hjælpe med udgifterne til en midlertidig bolig, hvis din nuværende bliver ødelagt ved brand- eller vandskade.

Ansvarsdækning

Ansvarsdækningen giver erstatning til personer, som du kommer til at skade med din opførsel – Fx hvis du som cyklist påkører en fodgænger, som kommer alvorligt til skade.

Selvom du ikke gjorde det med vilje, kan du i værste fald hænge på et erstatningskrav på flere millioner kroner.

Rejseforsikring

Som noget særligt omfatter Ungdomsforsikringen i Privatsikring også en Verdensrejsedækning. Den dækker fx sygebehandling og hjemtransport ved akut sygdom på private ferierejser af op til 60 dages varighed i hele verden. Forsikringen dækker også sygeledsagelse, erstatningsrejse, bagageforsinkelse og meget mere.

Rejse Plus

Giver dig erstatning, hvis du bliver nødt til at afbestille en ferierejse af op til 60 dages varighed, fx fordi du er blevet alvorlig syg, kommer ud for en ulykke eller hvis der sker dødsfald i familien. RejsePlus sikrer dig også erstatning for ødelagte rejsedøgn, hvis du ikke kan deltage i planlagte aktiviteter fx hvis du forvrider knæet på skiferien.

Du kan selv bestemme, om du vil have forsikringen uden selvrisiko eller spare penge ved at vælge en selvrisiko. Tal med din rådgiver om, hvad der passer til din økonomi.

Cykeldækning

Kører du på en gammel cykel, eller køber du et billigt mærke, er risikoen for tyveri mindre. Hos Privatsikring kan du fravælge cykeldækningen og spare penge på indboforsikringen.

Hvis du så køber en dyr cykel, kan du altid få tilføjet dækningen ved at kontakte Privatsikring.

Elektronikdækning

Elektronikdækningen dækker alle husstandens elektriske apparater ved pludselige skader og funktionsfejl i op til 4 år fra købsdato – inkl. apparater der er købt, inden dækningen træder i kraft.

Elskadedækning

Dækker pc, stereoanlæg og andre elektriske genstande, hvis de bliver ramt af kortslutning.

Glas- og kummedækning

Dækker, hvis fx en termorude, toiletkumme eller keramisk kogeplade i din bolig går i stykker, og den ikke er dækket af din husforsikring.