Årets julekalender

Præmier for 30.000 kr.

SMS PRIVATSIKRING til 1919
og deltag i vores store julekalender.

Nye vindere hver dag

Vores store julekalender er i luften den 1. til den 24. december 2018, og vi finder flere vindere hver dag.
For hver låge, du åbner, optjener du et lod til hovedpræmien den 24. december – en lækker Genesis-gasgrill.

Sådan tilmelder du dig

 • Send en sms med PRIVATSIKRING til 1919*
 • Når du er tilmeldt, får du en sms, når vi begynder
 • Herefter modtager du hver dag en sms med link til dagens låge.

Du kan deltage én gang per kundenummer hver dag i perioden den 1.-24. december 2018.
Der kan være tilknyttet ét mobilnummer pr. kundenummer.

Tilmeld dig med det samme

Så er du med i julekalenderen fra første dag og går ikke glip af dine vinderchancer.
Du skal bruge dit kundenummer for at deltage – det finder du her.

Styrk dine vinderchancer

For hver dag du deltager, optjener du et lod i puljen om hovedpræmien (Genesis® II E-310 GBS Gasgrill sort, værdi 7.999 kr.), som udtrækkes den 24. december 2018 blandt alle optjente lodder. Alle vindere udtrækkes tilfældigt.

En overflod af præmier

I alt trækker vi 109 vindere i løbet af december. Præmierne og vinderne udtrækkes tilfældigt med undtagelse af hovedpræmien, der udtrækkes juleaften og de 4 gavekort til hotelopholder, hvor der trækkes lod om ét hver søndag.

 • 1 x Genesis® II E-310 GBS Gasgrill sort, værdi 7.999 kr.
 • 4 x gavekort til hotelophold for 2 til Small Danish Hotels á 1000 kr.
 • 24 x gavekort til gavekortet.dk á 100 kr.
 • 24 x biobillet inkl. sodavand og popcorn til Nordisk Films biografer á 140 kr.
 • 10 x Lyngby vase 15 cm, hvid á 299 kr.
 • 10 x Johan Bülow gaveæske á 349 kr.
 • 12 x Kay Boyesen spurvepar á 299 kr.
 • 24 x gavekort til Hjem-Is á 100 kr.

Hovedpræmie: Genesis® II E-310 GBS Gasgrill sort, værdi 7.999 kr.

Hvem kan deltage?
For at deltage skal du være kunde i Privatsikring og have et kundenummer – eller være ansat i en af de banker eller sparekasser, som Privatsikring samarbejder med.

Konkurrencen kører alene på mobiltelefoner, og for at deltage skal du have et dansk mobilnummer.
Se de øvrige konkurrencebetingelser herunder.

 

Konkurrencevilkår

Tilladelse til at modtage markedsføring
Ved deltagelse i SMS julekalenderen giver du tilladelse til at modtage rådgivning om forsikringer og forebyggelse af skader samt nyheder og målrettede tilbud på forsikringer fra Privatsikring. Det sker via e-mail, SMS eller lignende elektroniske former. Du kan til enhver tid afmelde dig igen i de modtagne medier eller ved at ringe til os.

Hvem kan deltage?
For at deltage forudsættes det, at du er kunde i Privatsikring, eller at du er ansat i en af de banker eller sparekasser Privatsikring samarbejder med og deltager med deltagerkoden for ansatte. Denne oplyses i det til banken tilsendte materiale, eller du kan kontakte kundeservice for at få tildelt en kode. For at deltage skal du have et dansk mobilnummer. Konkurrencen kører alene på mobiltelefoner. Ved mistanke om snyd har Privatsikring ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Ansatte hos Privatsikring og deres familier kan ikke deltage i konkurrencen.

Om konkurrencen (betingelser for at deltage)
Vinderne udtrækkes tilfældigt og du får besked om du har vundet med det samme. Konkurrencen udbydes af Privatsikring. Konkurrencen løber fra 1.-24. december 2018. Du kan deltage én gang per kundenummer hver dag i perioden, og der kan kun tilknyttes et mobilnummer per kundenummer.

Sådan foregår det
Du tilmelder dig ved at sende en SMS med teksten PRIVATSIKRING til 1919. Herefter indtaster du dit telefon- og kundenummer eller den modtagne deltagerkode. Der trækkes hver dag et forskelligt antal vindere, og der er i alt 109 præmier fordelt som angivet nedenfor. Ved 1000 deltagere er vinderchancerne således 10,9 %. Hver dag kl. 12 modtager du en sms med direkte link til dagen låge. For hver dag du deltager, optjener du et lod i puljen om hovedpræmien (Genesis® II E-310 GBS Gasgrill sort, værdi 7.999 kr.) som udtrækkes den 24. december 2018 blandt alle optjente lodder. Præmierne og vinderne udtrækkes tilfældigt med udtagelse af hovedpræmien der udtrækkes juleaften.

Hvis du har vundet
Hvis du har vundet, får du besked med det samme, og herefter skal du indsende dine kontaktoplysninger via vinderformularen i julekalenderen. Gevinsterne fremsendes med posten til den adresse, der er indtastet i vinderformularen. Leveringstiden vil være ca. 14 dage.

Præmier og præmiesum
Den samlede præmiesum er på over 30.000 kr.
De enkelte præmiers værdi varierer og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Support
Vi garanterer ikke at konkurrencen kører på alle telefoner. Der kan være tilfælde, hvor det ikke virker pga. opsætning på din telefon. Test evt. fra en anden enhed. Hvis det stadig ikke virker, så kan du få support her.