boligplus

Den rigtige dækning
til dit liv og din bolig

Som boligejer er man selv ansvarlig for det hele. Fra faldstammer til fundament og til alle de andre ting, der følger med, når man har egen bolig. Derfor har vi skabt en samlet løsning af forsikringer, fordele og særlige services, der giver ro i maven til dig som boligejer. Vi kalder den boligplus.

sikringplus

Få de rette forsikringer, der dækker hele vejen rundt om dig og din bolig.

 • Indboforsikring
  Dækker dit indbo uden loft over den samlede værdi af dine ejendele

  Med en indboforsikring hos os, slipper du for at vurdere den totale værdi af dine ejendele, da forsikringen er uden et samlet loft, og så giver vi dig nogle af markedets bedste dækninger på fx elektronik.

  Læs mere om indboforsikring

 • Ulykkesforsikring
  Med heltidsdækning er du sikret 24/7.

  En ulykkesforsikring med heltidsdækning sikrer dig, hvis du skulle komme til skade, uanset om det sker i fritiden eller under arbejde.


  Læs mere om ulykkesforsikring

 • Husforsikring
  Med tilvalg af dækning ved ferieudlejning.

  Vores husforsikring giver fx de fleste mulighed for at tilvælge dækning ved ferieudlejning af din bolig, og så dækker vi udhuse og garager uden at det koster ekstra.

  Læs mere om husforsikring

tilvalgplus for husejere

Privatsikring giver dig mulighed for at vælge en fordel, som kan øge sikkerheden i dit hus. Men da der ikke er to husejere eller boliger, der er ens, giver vi dig 4 forskellige fordele at vælge imellem. Så kan du vælge lige præcis den fordel, der passer bedst til dit hjem.

tilvalgplus for lejlighedsejere

Vælg en af nedenstående fordele fra Privatsikring til en god pris, og gør din lejlighed mere sikker. Da der ikke er to ejere eller lejligheder, der er ens, har vi sammensat en række forskellige fordele til dig. Så der er helt sikkert en fordel, der kan være med til at passe ekstra godt på dig og din bolig.

Boligfordelene tilbydes i samarbejde med Østifterne, som bl.a. støtter skadeforebyggende aktiviteter.
Læs mere