formueplus

Den rette service og dækning til dig med mere i dit liv

Når din velstand vokser, gør kravene til dine forsikringer og dit behov for rådgivning også. Derfor giver det mening, at de følger med det liv, du lever. Vi har lavet en samlet løsning med særlig fokus på rådgivning, udvidede forsikringer og mulighed for at tilvælge ekstra fordele, der passer til dig med mere i dit liv. Vi kalder den formueplus.

sikringplus

Få de rette forsikringer, der dækker hele vejen rundt om dig og din bolig.

 • Indboforsikring
  Dækker dit indbo uden loft over den samlede værdi af dine ejendele og indeholder desuden en underforsikringsgaranti.

  Læs mere om indboforsikring

 • Bilforsikring
  Som kunde hos os får du hurtig hjælp og kompetent service, hvis uheldet er ude. Vi sikrer dig lånebil og sidder klar 24/7 med akuthjælp. Du kan også kombinere bilforsikringen med en række tilvalg.

  Læs mere om bilforsikring

 • Ulykkesforsikring
  Med heltidsdækning er du sikret 24/7.

  En ulykkesforsikring med heltidsdækning sikrer dig, hvis du skulle komme til skade, uanset om det sker i fritiden eller under arbejde. 


  Læs mere om ulykkesforsikring

 • Husforsikring
  Med tilvalg af dækning ved ferieudlejning.

  Vores husforsikring giver fx de fleste mulighed for at tilvælge dækning ved ferieudlejning af din bolig, og så dækker vi udhuse og garager, uden at det koster ekstra. 

  Læs mere om husforsikring*Gælder for valgt indbosum samt for erstatningssummer for enkeltgenstande, samlinger og design, samt særlige private værdigenstande.

tilvalgplus for husejere

Privatsikring giver dig mulighed for at vælge en fordel, som kan øge sikkerheden i dit hus. Men da der ikke er to husejere eller boliger, der er ens, giver vi dig 4 forskellige fordele at vælge imellem. Så kan du vælge lige præcis den fordel, der passer bedst til dit hjem.

tilvalgplus for lejlighedsejere

Ikke to lejligheder er ens, så derfor kan du vælge en fordel, der passer til lige præcis det liv, du lever.

Boligfordelene tilbydes i samarbejde med Østifterne, som bl.a. støtter skadeforebyggende aktiviteter.
Læs mere