Konkurrencevilkår

Tilladelse til at modtage markedsføring
Ved deltagelse i SMS-julequizzen giver du tilladelse til at modtage rådgivning om forsikringer og forebyggelse af skader samt nyheder og målrettede tilbud på forsikringer fra Forsikringsselskabet Privatsikring A/S (herefter Privatsikring). Det sker via e-mail, SMS eller lignende elektroniske former. Du kan til enhver tid afmelde dig igen i de modtagne medier eller ved at ringe til os.

Hvem kan deltage?
For at deltage forudsættes det, at du er over 18 år, kunde i Privatsikring, eller at du er ansat i en af de banker eller sparekasser Privatsikring samarbejder med og deltager med deltagerkoden for ansatte. Denne oplyses i det til banken tilsendte materiale, eller du kan kontakte kundeservice for at få tildelt en kode. For at deltage skal du have et dansk mobilnummer og en e-mailadresse. Konkurrencen kører alene på mobiltelefoner. Ved mistanke om snyd har Privatsikring ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. Ansatte hos Privatsikring og deres familier kan ikke deltage i konkurrencen.

Om konkurrencen (betingelser for at deltage)
Konkurrencen udbydes af Privatsikring. Konkurrencen løber fra 1.-24. december 2019. Du kan deltage én gang per kundenummer hver dag i perioden. Med din deltagelse i julequizzen giver du dit samtykke til, at Privatsikring må offentliggøre dit navn og hjemby på Privatsikrings Facebook-side, hvis du er vinder af en advents- eller hovedpræmie.

Sådan foregår det
Du tilmelder dig ved at sende en SMS med teksten PRIVATSIKRING til 1919. Herefter indtaster du dit telefon- og kundenummer eller den modtagne deltagerkode. Der trækkes hver dag et forskelligt antal vindere, og der er i alt 93 præmier fordelt som angivet nedenfor. Ved 1000 deltagere er vinderchancerne således 9,3 %. Hver dag kl. 12 modtager du en SMS med direkte link til dagens spørgsmål. For hver dag du deltager, optjener du et lod i puljen om hovedpræmien (Rejsegavekort til TUI, værdi: 8.000 kr.) som udtrækkes den 24. december 2019 blandt alle optjente lodder. Præmierne og vinderne udtrækkes tilfældigt.

Hvis du har vundet
Vinder du en præmie, får du besked med det samme, og bliver bedt om at indsende dine kontaktoplysninger via vinderformularen i julequizzen. Præmien sendes pr. mail eller post til de kontaktoplysninger, du har angivet i vinderformularen. Vinderen af hovepræmien kontaktes pr. telefon mellem jul og nytår. Leveringstid for alle præmier vil være op til 2 uger. For at kunne sende dig din præmie udveksler vi dit navn, e-mail- samt postadresse med Gavekortet.dk (GoGift A/S), som står for udsendelse af præmierne.

Præmier og præmiesum
Den samlede præmiesum er på over 30.000 kr.
De enkelte præmiers værdi varierer og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.

Samlet præmieliste:
1 x Rejsegavekort til TUI, 8000 kr. (hovedpræmie)
4 x gavekort til hotelophold for 2 til Small Danish Hotels á 1000 kr. (adventspræmier)
24 x gavekort til gavekortet.dk á 100 kr.
12 x 2 stk. biobillet+sodavand+popcorn til Nordisk Films biografer á 299 kr.
10 x IKEA-gavekort á 500 kr.
8 x Bauhaus-gavekort a 500 kr.
10 x gavekort til Bog & Ide á 200 kr.
24 x gavekort til Hjem-Is á 100 kr.

Sådan afmelder du dig julequizzen
Du kan til enhver tid afmelde dig julekalenderen ved at sende en SMS med teksten PRIVATSIKRING STOP til 1919.

Sådan afmelder du din markedsføringspermission
Du kan til enhver tid afmelde din markedsføringspermission direkte i modtagne medier eller ved at ringe til os.

Support
Vi garanterer ikke, at konkurrencen kører på alle telefoner. Der kan være tilfælde, hvor det ikke virker pga. opsætning på din telefon. Test evt. fra en anden enhed. Hvis det stadig ikke virker, så kan du få teknisk hjælp her.