Spørgsmål til forsikringsoversigt

Har jeg en verdensrejsedækning inkluderet i min indboforsikring?

Ja. Hvis du har en indboforsikring (Familieforsikring) i Privatsikring, har du automatisk en verdensrejsedækning inkluderet, uden det koster ekstra.

Din verdensrejsedækning dækker alle i husstanden, når I er afsted på en privat ferie i op til 60 dage.

Læs mere om, hvad verdensrejsedækningen dækker her

Hvad er en Familieforsikring?

I Privatsikrings forsikringsoversigt kalder vi vores indboforsikring for en Familieforsikring.

Hvorfor kan jeg ikke se min hundeforsikring på forsikringsoversigten?

Hvis du har en hundeforsikring i Privatsikring, vil den fremgå af din indboforsikring (Familieforsikring). Du kan altid gå ind på Mit Privatsikring og se din police under fanen ’Dokumenter’.

Hvorfor fremgår der policer på min forsikringsoversigt, som jeg har opsagt?

På din forsikringsoversigt kan der fremgå forsikringer, som du har opsagt. Dette skyldes, at der går lidt tid, fra vi har genereret din forsikringsoversigt, og til vi sender den til dig. Du kan derfor også opleve forsikringer du lige har købt, og som ikke fremgår af din forsikringsoversigt.

Hvorfor er der ingen priser på min forsikringsoversigt?

Din forsikringsoversigt giver dig et overblik over dine forsikringer og deres policenumre. Du kan altid gå ind på Mit Privatsikring for at se priserne på dine forsikringer.

Log på Mit Privatsikring

Hvorfor kan jeg ikke se, hvilke deldækninger jeg har på mine forsikringer?

Vi har valgt at gøre forsikringsoversigten let og overskuelig ved blot at vise dine forsikringer og deres policenumre. Du kan altid gå ind på Mit Privatsikring for at se deldækninger samt øvrige specifikationer. Det gør du ved at klikke på forsikringen i forsikringsoversigten og klikke på ’Seneste police’.