Cookie- og persondatapolitik

Brug af Cookies på www.privatsikring.dk

Ved besøg på Privatsikrings hjemmeside accepterer du nedenstående politik om cookies.

Cookies anvendes i dag af stort set alle websites. I mange tilfælde kan cookies være nødvendige for at levere en service på websitet.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personhenførbare oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på brugerens computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer.
Denne politik gælder kun for privatsikring.dk. Ved klik på funktioner, der navigerer til andre websites har Privatsikring ikke ansvar for eller kontrol over, hvilke cookies, der anvendes.

Cookies er med til at fortælle os om dit besøg.
De cookies, codan.dk anvender, har til formål at:

  • Genkende din browser, når du anvender codan.dk siden eller logger ind. Det betyder, at siden husker dine brugerindstillinger fra sidste besøg. Oplysningerne vi indsamler anonymiserede og kan ikke henføres til dig.
  • Fastlægge, hvem der besøger vores websites. Med cookies kan vi føre demografiske og brugerrelaterede statistikker.
  • Indsamle data om trafikken på privatsikring.dk såsom hvilke sider og elementer brugerne anvender mest på websitet. Webredaktionen bruger statistikken til at forbedre og vedligeholde tjenesten og kundeoplevelsen på privatsikring.dk.
  • Målrette markedsføring på siden til brugeren samt hos en række samarbejdspartnere.

Privatsikring har også en række samarbejdspartnere som sætter cookies - såkaldte tredjeparts-cookies. Disse cookies anvendes til at målrette annoncer mod dig baseret på, hvad der vurderes mest relevant ud fra indholdet på de sider, du besøger og har besøgt tidligere. Denne målretning sker på andre sider udover dette website.

Her kan du se, hvem vi samarbejder med:

- AddThis (addthis.com, m.addthis.com, s7.addthis.com, su.addthis.com, www.addthis.com, cache.addthiscdn.com)
- Google (google.com, google.dk, clients1.google.com, gg.google.com, www.google.com, www.google.dk)
- semasio.net
- uip.semasio.net
- ocsp.verisign.com

Ved aktivering af links for sociale netværk under ”Del siden” knappen samt ”Send email” linket under ”Del siden” gemmes cookies fra disse netværk, som anvendes til at levere funktionaliteten samt til at måle trafik og målrette indhold og annoncer mod dig. Målretning kan ske baseret på, hvad der vurderes mest relevant ud fra indholdet på de sider, du besøger og har besøgt tidligere.

Denne målretning sker på andre sider udover dette website.

- Facebook.com
- Twitter
- Del-icio.us
- Google+ (google.com og doubleclick.net)
- Addthis.com

- Adobe Analytics (codanforsikring.112.2o7.net)
-
Google Analytics (www.google-analytics.com)

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie.
Vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.

Vi gør opmærksom på, at vejledningen er opstillet for langt de fleste browsere, men enkelte er ikke nævnt. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter "cookies".

Du kan stadig læse tekst på privatsikring.dk, selvom du blokerer eller sletter cookies. Dog vil der være en række funktioner på siden, som det ikke vil være muligt at benytte.

Webredaktionen på privatsikring.dk vil opfordre dig til at benytte cookies for størst mulig brugervenlighed på siden.

Alle danske websites er forpligtet til at informere om, hvilke cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

Bekendtgørelsen stiller krav om, at der skal indhentes et informeret samtykke fra brugeren, når websites ønsker at lagre cookies på brugerens it-udstyr.

Du er velkommen til at kontakte os på privatsikring@privatsikring.dk hvis du har yderligere spørgsmål til cookies på privatsikring.dk.

Behandling af persondata

Registrering af personoplysninger på www.privatsikring.dk
Vi registrerer de personoplysninger, du selv afgiver her på siden, når du f.eks. deltager i konkurrencer eller logger ind. Det kan f.eks. være oplysninger om navn, adresse, e-mail, CPR-nummer og forsikringer i andre selskaber, hvis du anmoder om at modtage tilbud eller køber en forsikring her på siden.

Vi indhenter under visse omstændigheder oplysninger om skader og evt. opsigelsesårsag i andre forsikringsselskaber for at vurdere hvilke vilkår, vi kan tilbyde dig. Der indhentes også oplysninger fra offentligt tilgængelige registre, eksempelvis fra det Centrale Personregister til opdatering af adresseoplysninger m.v.

Hvis du ikke accepterer vores tilbud sletter vi dine personoplysninger senest efter 3 måneder. Hvis du tegner en forsikring hos os, gemmer vi dine oplysninger så længe det er nødvendigt.

Hvis du anmelder en skade på siden, gemmer vi de oplysninger du selv afgiver og vi opbevarer dem så længe de er nødvendige for behandlingen af din skade og dit forsikringsforhold.

Privatsikrings indsamling og behandling af personoplysninger
Vi indsamler de oplysninger om kunder og skadelidte, som er nødvendige for at tegne og administrere forsikringsprodukter og andre tilknyttede ydelser. Det kan f.eks. være kontaktoplysninger som navn, adresse, CPR-nummer og e-mailadresse, forsikringsoplysninger, betalingsoplysninger eller oplysninger om skader.

Vi gemmer oplysningerne hos Privatsikring med henblik på administration, rådgivning og markedsføring. Det kan f.eks. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

Udover de oplysninger du selv afgiver som kunde, kan vi modtage oplysninger fra andre, hvis du har givet samtykke. Vi indhenter endvidere oplysninger fra det Centrale Personregister samt fra andre offentligt tilgængelige registre.

Vi sletter alle oplysninger om dig, så snart de ikke længere er nødvendige.

Videregivelse af personoplysninger
Vi behandler dine oplysninger fortroligt. Vi kan dog ifølge lovgivningen have pligt til at videregive oplysninger til offentlige myndigheder, f.eks. i medfør af skattekontrolloven.

Desuden videregiver vi i visse tilfælde oplysninger om dig, når vi har dit særskilte samtykke. Hvis du ikke har givet samtykke til videregivelse, videregives dine kundeoplysninger kun til andre inden for rammerne af lov om finansiel virksomhed og persondataloven. Herunder kan vi videregive generelle kundeoplysninger til selskaber i Codan koncernen (som Privatsikring er en del af) til brug for markedsføring eller rådgivning.  

Såfremt du misligholder dine betalingsforpligtelser over for Privatsikring, har Privatsikring mulighed for at videregive oplysning herom til kreditoplysningsbureauer og/eller advarselsregistre i henhold til de regler, der gælder derfor.

Beskyttelse af persondata
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger du afgiver på computere, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Indsigt i vores behandling af dine personoplysninger
I overensstemmelse med reglerne i persondataloven, oplyser vi gerne, hvilke oplysninger, vi har indhentet om dig. Hvis du ønsker at vide hvilke oplysninger vi har om dig eller hvis du vil anmode om sletning af oplysninger eller rettelse af eventuelle fejlregistreringer, skal du blot sende en skriftlig forespørgsel med dit person- og/eller policenummer til denne adresse:

Privatsikring A/S
Gammel Kongevej 60
1790 København V