Du får hjælp med forebyggelse som Pluskunde

Find smarte gadgets og nye måder at forebygge skader

En vigtig del af vores arbejde er at hjælpe dig med at passe godt på dig selv, familien og din bolig. Derfor har vi samlet den nyeste viden og teknologi til dig på ForebygPlus siden. Vi samarbejder med Østifterne om at forebygge skader i din hverdag.

  • Du kan eksklusivt bestille nogle af tidens mest efterspurgte gadgets fx Apple AirTag eller Samsung Galaxy SmartTag inkl. keyhanger og få forsendelsen til din nærmeste GLS pakkeshop uden beregning.
  • Du kan bestille en række andre gadgets med meget store rabatter. Det kan fx. være en Hövding 3.0 cykelairbag eller Philips Hue 3-pak start-kit.
  • Du får gode råd om, hvordan du minimerer risikoen for skader af vores eksperter.Start forebyggelsen med det samme
Hvis du samler din indboforsikring og én anden udvalgt forsikring hos os, bliver du Pluskunde. Så får du automatisk rabat og adgang til alle fordele.  

Se hvordan du får rabat og fordele

Spørgsmål og svar om forebyggelse til Pluskunder

Hvor kan jeg bestille gadgets med rabat?

Når du er Pluskunde, kan du bestille skadeforebyggende gadgets med store rabatter på ForebygPlus siden. Du får adgang ved at logge dig ind på Mit Privatsikring. Her bestiller du på samme måde som i en webshop ved at lægge produkterne i kurven og eventuelt betale ved tjek ud. Du betaler ikke for levering.

Hvilke gadgets kan jeg bestille? Og hvor mange?

Du kan bestille en række gadgets, der på forskellig måde hjælper dig med at sikre dig selv, din familie og din bolig.  

Du kan bestille op til to produkter med meget stor rabat. Det kan fx være en Hövding 3.0 cykelairbag til 1.900 kr. og et Philips Hue 3-pak startkit til 450 kr. 

Du skal bruge dit kundenummer, når du bestiller, så vi kan se, om du har brugt tilbuddet.

Hvilke oplysninger skal jeg bruge for at bestille?

Du skal bruge dine kontaktoplysninger og dit kundenummer, som du indtaster, når du afslutter bestillingen. Du kan se dit kundenummer på Mit Privatsikring og på dine regninger fra os. 

Hvorfor samarbejder I med Østifterne?

Østifterne er en almennyttig forening, der støtter forebyggelse af skader. Sammen arbejder vi på at gøre det nemt for dig at gøre din bolig og hverdag mere sikker.  

Derfor har vi blandt andet opbygget ForebygPlus siden, hvor du både finder gode råd og nye teknologier, der kan hjælpe dig med at nedbringe risikoen for skader.