Sammen passer vi godt på din virksomed

Få et møde med en lokal specialist, og hør hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed

Find kontaktoplysninger til din rådgiver enten i dit pengeinstitut eller servicecenter herunder.

Fill out my online form.

Hvorfor Privatsikring?

Hos Privatsikring kan du få en erhvervsforsikring, som er skræddersyet til din branche og din virksomhed. Vi tror ikke på én løsning til alle, men på den bedste løsning til hver enkelt. Vi er sammen om at passe godt på din forretning.

Du kender vores kontaktperson

Privatsikring samarbejder med lokale pengeinstitutter over hele landet, og derfor kan du få forsikringen gennem en kontaktperson, du allerede kender. Det er trygt og velkendt – og det forpligter os til at yde vores bedste.

Kompetente, lokale assurandører

Privatsikring har også et landsdækkende net af assurandører, der har fingeren på pulsen i alle regioner og lokalområder. I stedet for et stort hovedkontor kommer vi hellere ud i landet for at møde vores kunder.

Dialog som det passer dig bedst

Det er aldrig til at vide, hvordan dagen og kalenderen hænger sammen i en travl hverdag, og derfor er vi fleksible, når vi skal mødes. Det kan ske hos dig eller os – eller på en lokal café, hvis det passer dig bedre.

Du kan samle privat og erhverv

Hvis du ønsker det, kan du samle dine privat- og erhvervsforsikringer hos Privatsikring. Så har du kun ét kontaktpunkt til alle dine forsikringer og ét sted at få klare svar på dine spørgsmål. Kontakt os og hør mere.

Assurandører


Allan GregersAnders StoklundCarsten Thysen

Kristian H. GravgaardLasse NordentoftLotte Louise Fredsgaard

Peter PoulsenThomas Svendsen


Ulrik Seidelin

Særlige fordele

 • Vi er lokalt forankret
  Som et lokalt forankret forsikringsselskab er vi tæt på dig og din hverdag. Vi ser på hver forsikring som en unik opgave, hvilket gør en forskel, når du skal tegne en forsikring og under den løbende rådgivning.
 • Mennesker gør forskellen
  Vores assurandører kender det lokale erhvervsliv, og de er uddannet til at rådgive dig. Ikke kun om de store linjer, men også inden for de mange små detaljer, der sikrer dig en individuel forsikring. Kontakt os, og lad os bevise det.
 • Et stærkt fagligt fundament
  Hos Privatsikring har du dygtige rådgivere til rådighed, som kender forsikringsjura og erhvervsforsikringer til bunds. Vi ved, hvad du skal være opmærksom på for at blive optimalt forsikret og godt dækket ind for alle tilfældes skyld.
 • En unik service: Bilhenter
  Din tid er kostbar. Derfor tilbyder vi Bilhenter, en unik service, der træder til, hvis din firmabil får en kaskoskade. Kan bilen stadig køre e er uheldet, henter vi den og kører den på et af vores Fordelsværksteder. Du får en lånebil, indtil vi returnerer firmabilen.