Kundeservice

Det spørger andre om lige nu

Hvorfor kan jeg ikke se hele husstandens forsikringer på MitPrivatsikring?

Det er kun muligt at se de forsikringer, hvor du er registreret som forsikringstager, når du logger ind på MitPrivatsikring via. MitID eller NemID. Hvis du ønsker at kunne se din samlevers forsikring eller dine børn over 18 år, skal vedkommende selv logge på MitPrivatsikring. Dette skyldes personsikkerhed, som vi vægter meget højt i Privatsikring.   

Du kan altid logge ind på MitPrivatsikring

Hvor kan jeg se, hvordan jeg er forsikret?

Du kan altid logge ind på MitPrivatsikring

Her finder du bl.a. dine policer, og du kan se, om du fx er dækket for rejseforsikring, vejhjælp mm.

Vær opmærksom på, at du skal logge ind med forsikringstagers NemID for at se dækningerne. Hvis forsikringerne står i din samlevers navn, skal vedkommende logge på. Du kan ikke se hele husstandens forsikringer grundet sikkerhed.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har brug for vejhjælp?

I Privatsikring samarbejder vi med Dansk Autohjælp.

Hvis du har brug for akut vejhjælp, kan du ringe til Dansk Autohjælp på 33 55 22 44.

Vil du vide mere om vores vejhjælp kan du finde yderligere information her

Skal jeg medbringe både det røde og grønne kort til udlandet

Om du skal medbringe både det røde og grønne kort, når du tager din bil med til udlandet, afhænger af, hvilket land du skal besøge.

Læs mere om rødt og grønt kort her

Hvad skal jeg vælge på skat.dk ved ind-eller omregistrering af køretøj?

Når du på skat.dk skal ind- eller omregistrere et køretøj (fx bil eller motorcykel), skal du vælge selskabet Privatsikring_Erhvervssikring”, uanset om det er til privat- eller erhvervsbrug.

Husk at tage kontakt til vores kundeservice eller dit pengeinstitut for tilbud af nyt køretøj, så er du sikret at være korrekt dækket.  

Ansvarlig udbedring af skader

Med vores husforsikring har du en solid og bred dækning, som matcher dit behov. Hvis du oplever en skade på din bolig, hjælper vi med at udbedre den i samarbejde med vores dygtige håndværkere. Vi sørger for, at de både lever op til vores kvalitetskrav, og at de har taget et ansvar i forhold til vores indsatser omkring ansvarlig skadeudbedring.

Læs mere om ansvarlig udbedring af skader