Brancheforsikringer

Vi forsikrer jeres branche, så I kan fokusere på kunderne.

Privatsikring tilbyder skræddersyede erhvervsforsikringer til en lang række brancher. Vi kender jeres hverdag og udfordringer, og vi giver jer frihed til at sammensætte en forsikring med præcis den dækning, der er behov for i jeres virksomhed.

  • Mindre risici for uventede, økonomiske tab
  • Personlig, smidig og enkel sagsbehandling
  • Individuelt sammensatte forsikringspakker
  • Hurtig erstatning så I kan komme videre

 

Hvor lang tid kan I tåle stilstand?

Både jeres kunder og medarbejdere bliver påvirket, hvis jeres virksomhed på grund af uheld, ulykker, sygdom, tyveri eller hærværk må ligge stille i timer, dage eller måske uger. Det kan de færreste virksomheder uanset branche holde til. Derfor holder vi fokus på, at I hurtigt kan komme videre, når uheldet er ude.

Er både udstyr, drift og biler sikret?

Hos Privatsikring kommer vi hele vejen rundt om jeres forsikringsbehov. Fra udstyr, maskiner og varelager til køretøjer, driftstab og bygninger. I kan også supplere med sundhedsforsikringer, så alle medarbejderne er godt dækket ind i løbet af arbejdsdagen og på rejser*.

Vil I samle alle jeres forsikringer?

Som navnet siger, udbyder vi også forsikringer til private. I er velkomne til at samle både erhvervs- og privatforsikringer hos os. Det kan ikke alene give en ekstra rabat på private forsikringer, men gør det også enklere for jer at administrere hele forsikringsporteføljen.

I får én assurandør og ét kontaktpunkt til alle jeres spørgsmål og ønsker.

* Visse forsikringer tilbydes i samarbejde med Codan Forsikring A/S, Gammel Kongevej 60, DK-1790 København V, CVR 41963948. Det betyder, at forsikringen tegnes i Codan, som administrerer forsikringen og skadebehandlingen.