Bilhenter og Lånebil

Får din bil en kaskoskade, kan du nu få os til at hente din bil og køre den på værksted. Vi afleverer samtidig en lånebil hjemme hos dig. Nemt og enkelt.

Nu henter og bringer vi også din bil

Bilhenter er en helt ny service, som du kun kan få hos Privatsikring. Med den bliver det lidt lettere at få hverdagen til at hænge sammen, hvis bilen får en kaskoskade – uden at det koster ekstra.

Hvordan fungerer det?

  • Vi henter din bil og kører den til reparation på et af vores udvalgte fordelsværksteder
  • Vi stiller samtidig en lånebil til dig, så du kan komme videre, mens din egen bil er til reparation
  • Vi afleverer din egen bil igen, når den er klar. Nemt og enkelt.

Hvornår kan du bruge Bilhenter?

Når du har en kaskoforsikring hos Privatsikring, og din bil har fået en skade (fx en bule eller en ridse i lakken efter en påkørsel), som er dækket og bliver repareret på et af Privatsikrings Fordelsværksteder. Bilen skal kunne køre lovligt fra skadestedet.

Hvorfor kan du nu få Bilhenter?

Bilen er for mange den ting, der får hverdagen til at glide. Faktisk mener de fleste bilejere, at det er svært at få hverdagen til at hænge sammen uden bilen. Lange de fleste oplever det som besværligt, hvis bilen får en skade: Der er ikke tid til at undvære bilen, og hvis skaden ikke er akut, er det nemt at udskyde reparationen.

Med Bilhenter behøver du ikke vente. Vi henter din bil, hvor det passer dig, kører den til værkstedet, og afleverer den igen på et sted, der passer dig. Vi afleverer også en lånebil til dig i mellemtiden. Det eneste, du skal gøre, er at ringe og fortælle os, hvor og hvornår vi skal hente din bil.