Ejerskifte­forsikring

Hvorfor er det en god idé at tegne en ejerskifteforsikring?

En ejerskifteforsikring sikrer dig mod uforudsete udgifter til reparation af skjulte skader og forhold, der medfører en nærligende risiko for skade på dit nye hus. Den dækker skader, der er opstået inden du overtager huset. Den omfatter de bygninger, der er nævnt i tilstandsrapporten og/eller elinstallationsrapporten.

Det er ikke lovpligtigt at tegne en ejerskifteforsikring, men vi anbefaler, at du tegner én, når du ønsker sikkerhed i forbindelse med køb af hus. 

Samarbejde med Frida Forsikrings agentur A/S

Vi tilbyder ikke længere ejerskifteforsikringer, men har indgået et samarbejde med Frida Forsikringsagentur A/S, som specialiserer sig inden for ejerskifte­forsikringer.

For at bestille et tilbud på en ejerskifteforsikring, skal du kontakte dit pengeinstitut.  

Find pengeinstitut

Er du ikke kunde hos Privatsikring eller et af vores samarbejdende pengeinstitutter?

Vi tilbyder kun forsikringer til eksisterende kunder i Privatsikring eller til kunder i et af vores samarbejdende pengeinstitutter. Er du ikke kunde hos os i forvejen eller i et af vores samarbejdende pengeinstitutter, har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde dig forsikringer.

Er du eksisterende kunde med en ejerskifteforsikring hos Privatsikring?

Hvis din ejerskifteforsikring er i kraft hos os, vil din forsikring fortsat blive behandlet hos os.

Vil du anmelde en skade, kan du gøre det online eller kontakte os på 70 11 17 07.

Mere om ejerskifteforsikring

Hos Forsikring og Pension har man samlet gode råd og beskrevet hvad, der er godt at vide om ejerskifteforsikring - også før du køber.

Værd at vide om ejerskifteforsikring