Ejerskifteforsikring

Din beskyttelse mod uventede skader og risici

En ejerskifteforsikring sikrer dig mod uforudsete udgifter til reparation af skjulte skader og forhold, der medfører en nærliggende risiko for skade på dit nye hus. Læs mere om dine fordele her.

Vi samarbejder med Frida om ejerskifteforsikringer

Det er ikke lovpligtigt at tegne en ejerskifteforsikring, men vi anbefaler, at du tegner én, når du ønsker sikkerhed i forbindelse med køb af hus. 

En ejerskifteforsikring giver dig færre bekymringer ved huskøb, fordi den sikrer dig mod uforudsete udgifter til reparation af skjulte skader og forhold, der medfører en nærliggende risiko for skade på dit nye hus. Den dækker skader, der er opstået inden du overtager huset. Den omfatter de bygninger, der er nævnt i tilstandsrapporten og/eller elinstallationsrapporten.

Vi har valgt at samarbejde med Frida Forsikringsagentur A/S, som specialiserer sig inden for ejerskifte­forsikringer. Vi tilbyder kun forsikringer til eksisterende kunder i Privatsikring eller til kunder i et af vores samarbejdende pengeinstitutter. Er du ikke kunde hos os i forvejen eller i et af vores samarbejdende pengeinstitutter, har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde dig ejerskifteforsikring.

Kontakt Frida 70 70 78 79

Derfor har vi valgt Frida

Der er mange gode grunde til vælge Frida Forsikring Agentur A/S, når du skal tegne ejerskifteforsikring eller byggeskadeforsikring – det gælder for eksempel: 

 • Frida er blandt huskøbernes foretrukne leverandører af ejerskifteforsikringer
 • Du skal ikke flytte dine øvrige forsikringer for at tegne en ejerskifteforsikring hos Frida
 • Frida har en god score på Trustpilot og bedst blandt sammenlignelige selskaber
 • Hos Frida er vi altid lette at komme i personlig kontakt med på telefon og mail
 • Frida har en af markedets bedste udvidede dækninger
  Skaderne behandles af faste og erfarne skadebehandlere
 • Frida bruger gerne lokale håndværkere i samarbejde med vores kunder
 • Hvis en skade både er dækket af en hus- og ejerskifteforsikring samarbejder Frida med husforsikringsselskabet om at udbedre den. Du vil som kunde derfor opleve det, som du kun var forsikret et sted
 • Frida indtegner ejerskifteforsikringer for Domus Forsikring A/S, der er et dansk forsikringsselskab og omfattet af Garantifonden for Skadesforsikringsselskaber
 • Frida og Domus har kun få sager i Ankenævnet for Forsikring