Ejerskifteforsikring

Din beskyttelse mod uventede skader og risici

En ejerskifteforsikring sikrer dig mod uforudsete udgifter til reparation af skjulte skader og forhold, der medfører en nærliggende risiko for skade på dit nye hus.

Det er ikke lovpligtigt at tegne en ejerskifteforsikring, men vi anbefaler, at du tegner én, når du ønsker sikkerhed i forbindelse med køb af hus. 

En ejerskifteforsikring giver dig færre bekymringer ved huskøb, fordi den sikrer dig mod uforudsete udgifter til reparation af skjulte skader og forhold, der medfører en nærliggende risiko for skade på dit nye hus. Den dækker skader, der er opstået inden du overtager huset. Den omfatter de bygninger, der er nævnt i tilstandsrapporten og/eller elinstallationsrapporten.

Vi samarbejder med Alm. Brand Forsikring A/S

Vi har valgt at samarbejde med Alm. Brand Forsikring A/S, da Alm. Brand har et godt ejerskifteprodukt og vi er en del af Alm. Brand Group. Vi tilbyder kun forsikringer til eksisterende kunder i Privatsikring eller til kunder i et af vores samarbejdende pengeinstitutter. Er du ikke kunde hos os i forvejen eller i et af vores samarbejdende pengeinstitutter, har vi desværre ikke mulighed for at tilbyde dig en forsikring.

Derfor har vi valgt Alm. Brand Forsikring A/S
Der er mange gode grunde til at vælge Alm. Brand, når du skal tegne ejerskifteforsikring – det gælder for eksempel:

  • Du skal ikke flytte dine øvrige forsikringer for at tegne en ejerskifteforsikring hos Alm. Brand
  • Alm. Brand har en god score på Trustpilot og bedst blandt sammenlignelige selskaber
  • Hos Alm. Brand er de altid lette at komme i kontakt med på telefon eller mail
  • Alm. Brand har en af markedets bedste udvidede dækninger
  • Skaderne behandles af faste og erfarne medarbejdere
  • Alm. Brand bruger gerne lokale håndværkere i samarbejde med vores kunder
  • Hvis en skade både er dækket af en hus- og ejerskifteforsikring, samarbejder Alm. Brand med Privatsikring som husforsikringsselskab om at udbedre skaden. Du vil derfor som kunde opleve det, som du kun var forsikret et sted
  • Alm. Brand har kun få sager i Ankenævnet for Forsikring.