Indboforsikring

Udover indboforsikringen, får du også en ansvarsforsikring, en retshjælpsforsikring, verdensrejseforsikring, psykologisk krisehjælp samt akut taxakørsel.

Inklusiv

rejseforsikring

Privatsikring tilbyder indboforsikringen, Familiens Basisforsikring 2, som er udviklet i samarbejde med Forbrugerrådet, men derudover kan du vælge en række tilvalgsdækninger, som giver mulighed for at tilpasse forsikringen til dit eget behov.

Som noget særligt

Som noget særligt omfatter Familiens Basisforsikring i Privatsikring også psykologisk krisehjælp, akut taxakørsel samt Verdensrejsedækning, som f.eks. dækker sygebehandling og hjemtransport ved akut sygdom på private ferierejser i hele verden. Forsikringen dækker også sygeledsagelse, erstatningsrejse, bagageforsinkelse og meget mere.
Læs mere om rejseforsikring 

Med en indboforsikring i Privatsikring er du også dækket, hvis du bliver udsat for identitetstyveri. Privatsikring tilbyder hjælp og rådgivning i situationer, hvor andre fx har optaget lån i dit navn ved hjælp af stjålet cpr-nummer.

Rabat med Verisure alarm og Lindrucker låse

Sammen med Verisure tilbyder vi dig en alarmløsning til en helt særlig pris samtidig med, at du sparer 20 % på din indbodækning.
Læs mere

Hvis du allerede har en alarm installeret, kan du udfylde en alarmerklæring her.

Tilvalgsmuligheder

Herunder kan du læse mere om vores tilvalgsdækninger, som du kan tilpasse din forsikring med, så den passer til dine behov.

Plusdækning

Plusdækning giver erstatning for pludselige skader, som ikke er omfattet af den almindelige indbodækning. En pludselig skade er f.eks., at et udstikkende søm river hul på din

skindjakke, eller at du taber dine briller. Der er altid selvrisiko på en pludselig skade.

Læs mere om Plusdækning

RejsePlus

RejsePlus giver dig erstatning, hvis du bliver nødt til at afbestille en ferierejse af op til 60 dages varighed, f.eks. fordi du er blevet alvorlig syg, kommer ud for en ulykke eller hvis der sker dødsfald i familien.

Cykeldækning

Kører du på en gammel cykel, eller køber du et billigt mærke, er risikoen for tyveri mindre. Hos Privatsikring kan du fravælge cykeldækningen og spare penge på indboforsikringen.

Hvis du så køber en dyr cykel, kan du altid få tilføjet dækningen.

(Kan fravælges)

Syge- og ulykkesforsikring til din hund

En dyrlægeregning kan være en stor post på budgettet, og det er vel ikke det, der skal afgøre, om hunden kan behandles. Privatsikring tilbyder en syge- og ulykkesforsikring, der giver dig råd til at behandle din hund godt.

Sportsudstyr

Du kan vælge af forsikre dit sportsudstyr, så du er dækket for de fleste skader, når du dyrker sport.

Vi dækker hovedparten af alle former for sportsudstyr, fx. cykler, løse cykeldele samt andet sportsudstyr, fx klatreudstyr, rideudstyr der tilhører husstanden, herunder beklædning.

Elektronikdækning

Elekronikdækning dækker alle husstandens elektriske apparater ved pludselige skader og funktionsfejl i op til 4 år fra købsdato – inkl. apparater der er købt, inden dækningen træder i kraft.