Ulykkesforsikring

Du er godt dækket hvis ulykken sker

Ingen kan gardere sig 100 procent mod uheld. Derfor giver det god mening at tage sine forholdsregler med en ulykkesforsikring. Hos Privatsikring kan du sammensætte forsikringen, så den passer til din livssituation.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores forsikringer, eller har du spørgsmål til en forsikring, du allerede har, skal du kontakte din rådgiver enten i dit pengeinstitut eller servicecenter.

Kontakt din rådgiver

Få en ulykkesforsikring der passer til dine behov. Så skal en ulykke ikke vende op og ned på din økonomi

Når man lever et aktivt, udadvendt liv, er der altid en risiko for, at der sker uheld og ulykker. Ingen kan gardere sig 100 procent imod uønskede hændelser, men med en god ulykkesforsikring er det muligt at afbøde følgerne, så din økonomi ikke bliver vendt op og ned, når det uventede sker.

Hvad dækker din ulykkesforsikring?

Grunddækninger

Varigt mén

Hos Privatsikring er du dækket allerede ved 5 procent varigt mén efter en ulykke. Erstatningen kan bidrage til at gøre livet efter ulykken lidt lettere. Vores definition af en ulykke er en pludselig hændelse, som forårsager personskade. Ganske enkelt.

Psykisk varigt mén

Vi dækker psykisk varigt mén efter en ulykke, hvis du har været udsat for personskade eller været i direkte fare for personskade.

Fysioterapeut eller kiropraktor

Har du været ude for en ulykke, der giver dig varigt mén? Så dækker vi genoptræningsforløb hos fysioterapeut eller kiropraktor.

Krisehjælp

Udsigten til varigt mén efter en ulykke kan være et hårdt slag for psyken. Derfor dækker din ulykkesforsikring hos Privatsikring også behandlinger hos en psykolog eller en speciallæge i psykiatri, hvis du har brug for det efter ulykken.

Tilvalg

Faginvaliditet

En ulykke kan have konsekvenser for arbejdsevnen, og derfor kan du hos Privatsikring tilvælge faginvaliditet, som giver en forhøjet erstatning ved skader på fx syn, fingre og hænder. Dette tilvalg kan vi tilbyde til læger, tandlæger, dyrlæger, sygeplejersker, kiropraktorer og fysioterapeuter.

Tandskade inklusive tyggeskader

Vi dækker behandling af skader på tænderne efter en ulykke, men vi dækker også skader i forbindelse med spisning, hvis der har været en unormal genstand i maden – fx en sten i dit rugbrød.

Dobbelterstatning

Vi fordobler din erstatning, hvis din méngrad overstiger 30 procent efter en ulykke, som er dækket af din ulykkesforsikring.

Farlig sport

Farlig sport kan give et skud adrenalin, men kan også resultere i ulykker og skader. Vil du tage dine forholdsregler, kan du med dette tilvalg få dækket skader, der sker under træning eller deltagelse i farlig sport som motorsport, bjergbestigning, kampsport eller faldskærmsudspring.

Død

Vi betaler den valgte sum i din police til dine efterladte, hvis du dør som følge af en ulykke, der er dækket af forsikringen.

Strakserstatning

En ulykke kan vende op og ned på mange ting i en travl hverdag, og her kan det gøre en forskel med en erstatning, der udbetales hurtigt efter ulykken. Måske er der behov for ekstra transport, børnepasning eller takeaway. Du får hurtigt udbetalt et kontantbeløb på 12.000 kr. ved fx brudskader – også selvom skaden ikke giver varige mén. Hvis der er flere brud ved samme skadestilfælde udbetales der 18.000 kr. 

Udvidet strakserstatning

Ved mere voldsomme skader som fx tab af synet eller skader, der kræver transplantation eller amputation træder den udvidede strakserstatning til. Se mere i dine betingelser, hvor du finder den komplette liste over skader og erstatningsbeløb.

Læs mere

Motorcykel

Holder du af det frie liv på landevejen, som en motorcykel tilbyder? Så ved du også, at der kan ske ulykker, hvor det er en god idé at være ekstra dækket. Tilvalgsdækningen træder til ved ulykker, der giver varige mén.

 

 

 

Overfald

Hvis du skulle blive udsat for et overfald, udbetaler vi 5.000 kr. til dig. Samtidig får du dækket op til ti behandlinger hos en psykolog, hvis du har behov for det efter overfaldet. Du kan tilvælge overfaldsdækning, hvis du er fyldt 25 år.

Vil du vide mere?

Her finder du forskellige dokumenter, der vedrører vores ulykkesforsikring. Læs detaljerne om de forskellige dækninger, tilvalg og services i forsikringsbetingelserne, eller hent brochuren eller produktinformationsdokumentet, som hurtigt giver dig et overblik og gør det nemt at sammenligne med andre bilforsikringer.

Har du allerede din ulykkesforsikring hos os, kan du se dine betingelser på Mit Privatsikring. Se vilkår og betingelser for den aktuelle og præcise dækning.

Vær opmærksom på at der kan gælde andre betingelser, for dine forsikringer eller tilbud.
Læs mere