Få svar på typiske spørgsmål

Hvor finder jeg mit kundenummer?

For at deltage i julekonkurrences skal du bruge dit ottecifrede kundenummer. Det finder du øverst til højre i vores julebrev eller i informationen om julekonkurrencen i den mail, du har modtaget fra os.

Du kan også finde dit kundenummer i din forsikringspolice, andre breve fra os eller i Mit Privatsikring.

Hvordan deltager jeg, og hvem kan deltage?

Du finder julekonkurrencen enten øverst her på siden eller via QR-koden, du har modtaget i julehilsenen fra os. For at deltage i lodtrækningen om de 15 gaver, skal du være kunde i Privatsikring og være over 18 år. Det er en forudsætning for at deltage i lodtrækningen, at du siger ja tak til at modtage rådgivning om forsikringer og forebyggelse af skader samt nyheder og målrettede tilbud på forsikringer fra Privatsikring. Det sker via telefon, brev, e-mail, SMS eller lignende elektroniske former.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen ved at trykke på afmeld-linket i bunden af et nyhedsbrev fra Privatsikring eller ved at ringe på 70 11 17 07.  Læs mere i betingelserne for at deltage i julekonkurrencen i toppen af denne side.

Hvor mange gange kan jeg deltage?

Du kan prøve julekonkurrencen, ligeså mange gange du vil. Du deltager dog kun i lodtrækningen én gang.

Hvor længe kører julekonkurrencen?

Julekonkurrencen kører fra den 1. december til og med den 31. december 2023.

Hvordan får vinderne besked?

Vi trækker vinderne ved lodtrækning den 2. januar 2024. Vinderne modtager en e-mail senest 5 hverdage efter lodtrækningen.

Hvad kan jeg vinde?

Vi trækker lod om 15 spændende gavekort fra GoGift. Se oversigten her på siden. 

  Hvordan udvælger I vinderne? 

  Vi udvælger vinderne ved tilfældig lodtrækning tirsdag den 2. januar 2024.

  Hvad bruger I min e-mail til?

  Vi bruger blandt andet din e-mail til at kunne komme i kontakt med dig, hvis du er en af de 15 heldige vindere eller til at sende dig nyhedsbreve. Vi behandler selvfølgelig dine personoplysninger i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning. 

  Du kan læse mere om vores privatpolitik her, og du kan selvfølgelig til enhver tid trække dit samtykke tilbage, hvis du ikke ønsker at blive kontaktet af os. 

  Er din bolig alene hjemme i julen?

  Den søde juletid er desværre også højsæson for indbrud. Derfor har vi samlet en række gode råd til, hvordan du kan sikre din bolig bedst muligt, hvis du rejser væk i julen.

  Undgå brand i juletiden

  I Danmark elsker vi levende lys - særligt i julen. Det giver desværre ekstra mange brande i private hjem i december. Få gode råd til at undgå brand i juletræ og -dekorationer.

  Køb sikkert på nettet

  Flere og flere køber julegaverne på nettet. Få gode råd til at undgå at blive snydt og udsat for online kriminalitet.