Leakbot Vandalarm og service fra Leakbot ltd.

De fleste opdager først utætheder i vandrør, når (vand)skaden er sket. Vandrør er ofte skjulte under gulve og bag vægge, hvilket gør det svært at opfange utætheder i tide.

Men som kunde i Privatsikring kan du få en Leakbot vandalarm fra leverandøren Leakbot ltd. i hjemmet, så selv de mindste smådryp bliver registeret. Sker det, får du besked med det samme, så du kan stoppe utætheder, inden de udvikler sig. Alarmen er også nem at installere. Alt, hvad du behøver er en smartphone eller tablet og internet.

Som en del af aftalen, kan du ved alarm, kontakte vores partner direkte, og få en autoriseret VVS’er ud og finde utætheden. Dette er uden beregning for dig en gang årligt i fem år. Har du en skjult utæthed, vil vores partners VVS’er starte skadesbehandlingssagen for dig.

Sådan virker vandalarmen

LeakBot vandalarmen benytter en patenteret teknologi, som gør det muligt at sammenligne temperaturen i rummet med temperaturen på vandet i dine rør. Alarmen bruger disse små udsving i temperaturen til at vurdere, om der kan være en utæthed i dit hjem. Registreres en utæthed i dit hjem, vil Leakbot straks alarmere dig via SMS eller en e-mail. Du kan enten få besked om en lille, men vedvarende utæthed, eller et unormalt højt vandforbrug.

Pakken indeholder:

  • 1 vandalarm (Leakbot)
  • 1 manual til installation
  • 5 års serviceaftale: 
    Et årligt VVS-besøg ved alarm fra LeakBot. Under besøget vil VVS’eren finde utætheden og oplyse dog om årsagen eller iværksætte skadesbehandlingssagen hvis utætheden er skjult.

Boligfordelene tilbydes i samarbejde med Østifterne, som bl.a. støtter skadeforebyggende aktiviteter.
Læs mere