Rejser og coronavirus

Privatsikring følger situationen tæt og opdaterer løbende information.

Udvidet coronadækning i rejseforsikringen

Vores rejseforsikring inkluderer Covid-19 tillæg til dig og din familie, så I ikke behøver at bekymre jer om corona på rejsen.

Slip for bekymringer om covid-19

Coronavirus har forstyrret mange familiers rejseplaner gennem de seneste år. Derfor har vi besluttet at udvide vores rejseforsikring med en omfattende coronadækning. Så er du og familien godt dækket, hvis covid-19 forhindrer jer i at komme af sted eller ender med at ødelægger selve rejsen.

Coronadækning er inkluderet i vores rejseforsikrings grunddækning. Tilvælger du afbestillingsforsikring, er udvidet coronadækning også en del af den dækning.

Coronadækning i rejseforsikringen

Hvis et land indfører coronarestriktioner

Med udvidet coronadækning i afbestillingsforsikringen dækker vi, hvis det land du skal rejse til indfører krav om coronavaccine eller karantæne på mindst 24 timer ved indrejse. Vi dækker også, hvis de kræver en negativ covid-19 test, som du ikke kan få, fordi du har haft covid-19 for nylig.

Hvis et land får indrejseforbud

Indfører din rejsedestination indrejseforbud for danske rejsende, dækker vi afbestilling af rejsen.

Hvis du skal i isolation før afrejse

Skal du i isolation eller gennem et testforløb for covid-19 inden afrejsen, og er du derfor nødt til at aflyse rejsen, dækker afbestillingsforsikringen.

Hvis formålet med din rejse bliver aflyst

Har du arrangeret rejsen, fordi du skulle med til et privat eller offentligt arrangement? Afbestillingsforsikringen dækker, hvis formålet med din rejse bliver aflyst. Det kan fx være, hvis der bliver indført et forsamlingsloft i det land, hvor du skulle have været til et bryllup, en koncert  eller en sportsevent.

Hvad er de vigtigste fordele ved coronadækningen?

Coronadækning er inkluderet
Den udvidede corona er automatisk en del af din rejseforsikring hos os. Hvis du også har afbestillingsforsikring, er coronadækning også inkluderet her.

Vi dækker behandling og ødelagte feriedage
Skal du fx i isolation eller på hospitalet, fordi du får covid-19 på rejsen, dækker vi behandling og de ødelagte feriedage. Vi dækker også, hvis din rejsedestination indfører restriktioner.

Afbestillingsforsikring ved corona
Du kan afbestille rejsen, hvis du får covid-19 inden afrejse, eller hvis din rejsedestination indfører restriktioner. Coronadækningen er inkluderet i tilvalget Afbestilling.

Her kan du få hjælp på rejsen