Rejser og pandemi

Udvidet pandemidækning i rejseforsikringen

Vores rejseforsikring inkluderer pandemi-tillæg til dig og din familie, så I ikke behøver at bekymre jer om pandemiudløst sygdom på rejsen.

Slip for bekymringer om pandemiudløst sygdom

Coronavirus har forstyrret mange familiers rejseplaner gennem de seneste år. Derfor har vi besluttet at udvide vores rejseforsikring med en omfattende pandemidækning. Så er du og familien godt dækket, hvis en pandemiudløst sygdom forhindrer jer i at komme af sted eller ender med at ødelægger selve rejsen.

Pandemidækning er inkluderet i vores rejseforsikrings grunddækning. Tilvælger du afbestillingsforsikring, er udvidet pandemidækning også en del af den dækning.

Pandemidækning i rejseforsikringen

Hvis et land indfører restriktioner

Med udvidet pandemidækning i afbestillingsforsikringen dækker vi, hvis det land du skal rejse til indfører krav om vaccine eller karantæne på mindst 24 timer ved indrejse. Vi dækker også, hvis de kræver en negativ test, som du ikke kan få, fordi du har haft en pandemiudløst sygdom for nylig.

Hvis et land får indrejseforbud

Indfører din rejsedestination indrejseforbud for danske rejsende, dækker vi afbestilling af rejsen.

Hvis du skal i isolation før afrejse

Skal du i isolation eller gennem et testforløb for en pandemiudløst sygdom inden afrejsen, og er du derfor nødt til at aflyse rejsen, dækker afbestillingsforsikringen.

Hvis formålet med din rejse bliver aflyst

Har du arrangeret rejsen, fordi du skulle med til et privat eller offentligt arrangement? Afbestillingsforsikringen dækker, hvis formålet med din rejse bliver aflyst. Det kan fx være, hvis der bliver indført et forsamlingsloft i det land, hvor du skulle have været til et bryllup, en koncert  eller en sportsevent.

Hvad er de vigtigste fordele ved pandemidækningen?

Pandemidækning er inkluderet
Den udvidede pandemidækning er automatisk en del af din rejseforsikring hos os. Hvis du også har afbestillingsforsikring, er pandemidækning også inkluderet her.

Vi dækker behandling og ødelagte feriedage
Skal du fx i isolation eller på hospitalet, fordi du får en pandemiudløst sygdom på rejsen, dækker vi behandling og de ødelagte feriedage. Vi dækker også, hvis din rejsedestination indfører restriktioner.

Afbestillingsforsikring ved pandemi
Du kan afbestille rejsen, hvis du får en pandemiudløst sygdom inden afrejse, eller hvis din rejsedestination indfører restriktioner. Pandemidækningen er inkluderet i tilvalget Afbestilling.

Her kan du få hjælp på rejsen