Vi byder Nykredit velkommen i Privatsikringssamarbejdet

Endnu flere kunder får nu adgang til attraktive forsikringer og den personlige rådgivning, som kendetegner Privatsikring.

Vi vil skabe Danmarks stærkeste alliance for bankassurance, hvor alle bidrager med det bedste fra hver sin kerneforretning på tværs af Lokale Pengeinstitutter (LOPI), Spar Nord og nu også Nykredit.

”Gennem 20 år er partnerskabet blevet udviklet og udvidet, og vi har nu en størrelse, der giver mulighed for at investere i endnu flere produkter og digitale løsninger, der gør det nemt for kunderne og giver et godt overblik over deres forsikringer,” siger Helle Kjærgaard, CEO i Privatsikring.

”Det, at vi får en stor aktør og flere erfaringer med i samarbejdet, betyder, at vi kan fortsætte med at være konkurrencedygtig og gøre en forskel for hver enkel kunde. Den nærværende og gode rådgivning, som kendetegner alle parter i alliancen, skal fortsat skal drive vores succes og resultater,” siger hun.

Hvad betyder det for dig som kunde?

Dine eksisterende forsikringer fra Privatsikring fortsætter uden ændringer.

Udvidelsen af samarbejdet betyder vi har mulighed for at levere endnu bedre service og produkter til vores kunder.

Vi investerer yderligere mindst 100 millioner kroner, der skal gå til endnu flere produkter, målrettede forsikringsløsninger, og så sætter vi endnu mere fart på digitaliseringen.

Derudover vil alle kunder fremover automatisk kunne blive medlem af Østifterne og få adgang til særlige fordele med fokus på skadesforebyggelse, når alliancen er fuldt etableret i foråret 2021.

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på 70 11 17 07.
Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.