Bilforsikring

Få en dækning, der holder hele vejen

Sammensæt en bilforsikring med præcis den dækning, du har brug for. Du kan fx vælge 0 kr. i selvrisiko, og du kan få status som elitebilist efter kun tre års skadefri kørsel, hvis du er fyldt 25 år.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores forsikringer, eller har du spørgsmål til en forsikring, du allerede har, skal du kontakte din rådgiver enten i dit pengeinstitut eller servicecenter.

Kontakt din rådgiver

Med en god bilforsikring, kan du koncentrere dig om køreglæden

Det skal være en fornøjelse og ikke en bekymring at være bilejer. Derfor har vi udviklet en bilforsikring, hvor du kan sammensætte dine dækninger, så de passer præcist til dine behov, hverken for meget eller for lidt. Og er du over 25 år og har tre års skadefri kørsel – hos os eller hos andre – bliver du automatisk elitebilist og får en lavere pris.

Læg dertil de mange andre fordele, der gør dit liv som bilejer enklere. Du får adgang til en velfungerende vejhjælp, så du aldrig strander alene uden at kunne komme videre. Og du får adgang til mange attraktive tilvalg som fx en selvrisiko på 0 kr.

Ansvarsforsikringen på din bil er lovpligtig, men ud over den, kan du frit vælge fra alle de nedenstående tilvalg, som vi naturligvis bakker op med både kompetent kundeservice og smidig skadebehandling. Hvis uheldet er ude, er det ikke prisen, der er det afgørende, men de professionelle fagfolk, der giver din forsikring værdi.

Hvad dækker en bilforsikring
hos Privatsikring?

Grunddækning

Ansvarsforsikring

Den lovpligtige ansvarsforsikring skal alle bilejere have. Den dækker skader, som du under kørslen måtte forvolde på andre mennesker og deres ejendele. Vi dækker også skade på dine medpassagerer.

Tilvalg

Kasko

Med kasko er du godt sikret i tilfælde af skader og uheld. Kasko dækker fx færdselsuheld, tyveri, hærværk og brand i bilen. Den dækker også reparation af stenslag i forruden. Hvis din bil kan repareres tilbyder vi lånebil på vores fordelsværksted. Og har dit liv været i fare, kan du få krisehjælp.

Delkasko

Har du en ældre bil, kan delkasko være et godt valg. Dette tilvalg dækker bla. ved hærværk, brand og tyveri, men ikke ved færdselsuheld. Det er med andre ord en kaskoforsikring med mindre dækning. Derfor er delkasko også billigere end fuld kasko.

Selvrisikosikring

Selvrisiko er altid en ærgerlig udgift oven i alt det andet, som en skade kan medføre. Vælger du selvrisikosikring fra Privatsikring, er selvrisikoen 0 kr. ved en række skader som fx efter hærværk, ved stenslag eller hvis du påkører et dyr.

Parkeringsskade

Et tilvalg for dig, der vil undgå ekstra udgifter i forbindelse med parkering. Når din bil holder parkeret, skal du ikke betale selvrisiko ved skade på bilen efter påkørsel af andet køretøj, indkøbsvogn eller slag fra bildør, der skyldes en ukendt person. 

Førerplads

Ved soloulykker er du som fører ikke automatisk dækket, heller ikke selv om du har valgt kasko. Førerplads sikrer dig erstatning, hvis du er ude for en soloulykke, hvor du fx rammer et træ, kører ind i et hegn eller kører i grøften.

Vejhjælp 

Vores vejhjælp er i ni ud af 10 gange fremme inden for en time, hvis du er gået i stå. Hvad enten motoren strejker, du er punkteret eller kørt fast, sørger vi for, at du kommer fri og kommer videre. Hvis bilen ikke kan køre, kan vi bugsere den på værksted, og hjælpe dig videre på rejsen.

Bemærk: Kører du ofte med påhængsvogn, skal du tilvælge dette til din vejhjælp for at være dækket.

Afleveringskasko

Når du leaser bil, kan det give skår i køreglæden, hvis bilen får en bule eller en anden, mindre skade, der skal afregnes ved aflevering. Afleveringskasko dækker en række af de skader, der bliver registreret ved aflevering, og det giver ro i maven.

Services

Lånebil

Så let kan det være at være bilejer: Med denne service får du stillet en lånebil til rådighed i hele den periode, din egen bil er til reparation. Dog ikke ved glasskade, totalskade eller tyveri.

  • Lånebil tilbydes i hele Danmark med undtagelse af ikke-brofaste øer.
  • Lånebilen tilbydes i hele reparationsperioden – dog ikke ved totalskade eller tyveri.
  • Du får i gennemsnit 100 km. fri kørsel pr. dag (du betaler selv for brændstof).
  • Du har mulighed for at tegne en selvrisikodækning hos værkstedet via en egenbetaling, så du får dækket selvrisikoen i tilfælde af, at lånebilen får en skade.

Fordelsværksteder

Privatsikring har udvalgt en række fordelsværksteder. Her er du sikret høj kvalitet, garanti og op til 5 års garanti på alle kaskoreparationer på udvalgte værksteder. Ved skader får din bil også et gratis sikkerhedstjek. Fabriksgarantien på din bil bliver naturligvis opretholdt.

 

Vil du vide mere?

Her finder du forskellige dokumenter, der vedrører vores bilforsikring. Læs detaljerne om de forskellige dækninger, tilvalg og services i forsikringsbetingelserne, eller hent brochuren eller produktinformationsdokumentet, som hurtigt giver dig et overblik og gør det nemt at sammenligne med andre bilforsikringer.

Har du allerede din bilforsikring hos os, kan du se dine betingelser på
Mit Privatsikring, hvor du kan læse vilkår og betingelser for den aktuelle og præcise dækning.

Vær opmærksom på at der kan gælde andre betingelser, for dine forsikringer eller tilbud.
Læs mere

Få svar på typiske spørgsmål

Hvem kan få en bilforsikring hos Privatsikring?

Vi tilbyder en fordelagtig bilforsikring gennem vores samarbejde med pengeinstitutter som fx Nykredit, Spar Nord, Arbejdernes Landsbank og mange flere.
Se om vi samarbejder med dit pengeinstitut her.

Hvad dækker en bilforsikring?

Prisen på en bilforsikring varierer afhængigt af flere forskellige faktorer som fx. bilens type, motorstørrelse, førerens alder, kørselshistorik og anciennitet. Kontakt din bankrådgiver for at få din pris.

Hvordan optjener man anciennitet som bruger af bil?

Man opbygger anciennitet i bilforsikring ved at have en bil registreret i sit navn og ved at sikre, at denne bil er kontinuerligt forsikret. For hvert skadefri år, du tilføjer til din forsikringshistorik, stiger din anciennitet, hvilket kan føre til fordele som lavere forsikringsomkostninger.

Hvor mange biler kan man forsikre?

Der er ingen lovbestemt grænse for, hvor mange biler du kan forsikre i Danmark. Både private og virksomheder kan eje og forsikre så mange biler, som de ønsker, forudsat at hver bil
er korrekt forsikret og alle relevante afgifter, herunder den
grønne ejerafgift, er betalt.

Skal jeg vælge fuld kasko eller delkasko?

Delkasko er bedst til ældre biler og dækker skader fra hændelser som hærværk, brand og tyveri, men ikke færdselsuheld, hvilket gør den billigere end fuld kasko. Fuld kasko tilbyder bredere dækning, inklusive færdselsuheld, stenslag, samt tilvalg som lånebil under reparation og krisehjælp ved alvorlige hændelser.