Rejseforsikring til Europa og Verden

En rejseforsikring er den vigtigste del af feriebagagen

Husk at pakke en god rejseforsikring, før turen går ud i Europa eller resten af verden. En rejseforsikring fra Privatsikring skaber trygge rammer for rejsen, så du ikke behøver at bekymre dig, men kan nyde hver dag på turen.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores forsikringer, eller har du spørgsmål til en forsikring, du allerede har, skal du kontakte din rådgiver enten i dit pengeinstitut eller servicecenter.

Kontakt din rådgiver

Hav altid en rejseforsikring med dig, når du er langt hjemmefra

Der kan være alle mulige grunde til at rejse. Måske skal du afsted som en del af dit arbejde? Måske skal familien på en ferie? Det kan være en uge eller tre, måske flere måneder? Hos Privatsikring kan du sammensætte en rejseforsikring, der dækker præcis det, du har behov..

Du vælger med andre ord selv, om din forsikring skal gælde i 30, 60 eller 90 dage, og om den skal dække Europa eller resten af verden. Du er under alle omstændigheder sikret i tilfælde af sygdom eller ulykke. Vi kan naturligvis hjælpe dig døgnet rundt og dækker udgifter til behandling og hjemtransport.

Og med udvidet pandemidækning behøver du ikke at bekymre dig om covid-19, når du skal ud at rejse. Hvis du har tilvalget Afbestilling, får du også udvidet pandemidækning her.

Det gælder om at få så meget som muligt ud af hver eneste dag, du er hjemmefra, hvad enten du er afsted som en del af dit arbejde, eller du vil se verden med familien. Du skal ikke bruge tid på at bekymre dig, og derfor er rejseforsikringen en værdifuld tilføjelse til rejsebudgettet. Se mere om dine valgmuligheder herunder.

Medicinsk forhåndsgodkendelse

Hvis du har været syg eller lider af en kronisk lidelse, kan du godt rejse på ferie og været dækket af din rejseforsikring, men du skal være rask nok til at rejse – både når du bestiller rejsen og umiddelbart inden du skal rejse. Hvis du vil være sikker på, at din rejseforsikringen dækker, skal du have en forhåndsvurdering. 

Læs mere om hvordan du er dækket og få en forhåndsgodkendelse

Vores rejseforsikring dækker sygdom, der opstår akut på rejsen. Forsikringen dækker ikke, hvis en sygdom har vist symptomer i de sidste 2 måneder inden din rejse – eller 2 måneder før, at du bestiller din rejse.

Hvis du har været syg eller lider af en kronisk lidelse, kan du godt rejse på ferie og været dækket af din rejseforsikring, men du skal være rask nok til at rejse – både når du bestiller rejsen og umiddelbart inden du skal rejse.

Hvis du vil være sikker på, at din rejseforsikringen dækker, skal du have en forhåndsvurdering. Dette gælder fx, hvis du har haft været syg inden for de sidste 2 måneder, hvor du har været til lægen, fået medicin, været til ekstra undersøgelser på hospitalet eller har været indlagt.

Det koster ikke noget at få en forhåndsvurdering. Du skal benytte SOS International’s online helbredstest. Din forhåndsvurdering kan enten give dig fuld dækning på din rejse, eller give et forbehold for dækning af din lidelse på den konkrete rejse.

Forhåndsvurderingen gælder kun for en konkret rejse, og du skal også huske at få foretaget en forhåndsvurdering, inden du bestiller din rejse, hvis din sygdom ikke har været stabil.

Hvad dækker rejseforsikringen?

Grunddækninger

Rejse

Vi dækker blandt andet hospitalsophold, lægebehandling, nødvendig hjemtransport og sygeledsagelse, hvis du eller andre i husstanden bliver syge eller kommer til skade på rejsen. Bemærk: Vi dækker også ved forsinket transport og forsinket fremmøde.

Hvis I bliver ramt af en alvorlig, akut sygdom betaler vi erstatningsdøgn. Vi betaler en erstatningsrejse, hvis sygdommen medfører hospitalsindlæggelse i mere end halvdelen af ferien.

Får I ødelagt feriedage eller skal i behandling, isolation eller karantæne eller transporteres hjem på grund af corona, dækker vi også.

Evakuering

Hvis der opstår for eksempel uroligheder eller lignende på din destination, hvor der opstår behov for evakuering, dækker vi denne.

Selvrisiko på lejet bil

Har du lejet bil på destinationen, og kommer du til at skade den, dækker vi selvrisikoen.

Tilvalg

Bagage, ansvar og retshjælp

Det er ikke altid, tingene går som planlagt på turen. Med dette tilvalg får du dækket bagage ved tyveri og røveri, og hvis du eller familien kommer til at gøre skade på andre, deres ting eller en lejet feriebolig. Desuden dækker vi en del af dine udgifter ved visse private retssager. Dette tilvalg er relevant, hvis du ikke har en indboforsikring, som ellers typisk vil dække.

Afbestilling

Hvis du eller familiemedlemmer bliver alvorligt syge eller kommer til skade før rejsen, dækker vi udgifterne. Det samme gælder, hvis du må aflyse på grund af alvorlig sygdom eller dødsfald i familien.

Som del af afbestillingsforsikringen får I også udvidet coronadækning,  som sikrer jer, hvis I er nødt til at aflyse en rejse på grund af covid-19.

 

Bemærk: Denne afbestillingsforsikring kan du vælge at tegne alene uden en egentlig rejseforsikring.

Tillæg til rejseforsikring - ski

Dækker uheld på ski og snowboard på dine rejser.

 

Få svar på typiske spørgsmål

Hvad er en privat rejseforsikring?

Inden du skal på ferie, har du brug for en privat rejseforsikring. En privat rejseforsikring dækker både hjemtransport, behandling og hospitalsophold, hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke.

Rejseforsikringen dækker hele husstanden, når I tager på ferie.

Hvem kan få en rejseforsikring hos Privatsikring?

Vi tilbyder en fordelagtig rejseforsikring gennem en række kendte pengeinstitutter i Danmark som Nykredit, Spar Nord, Arbejdernes Landsbank blandt mange flere. Du kan få en rejseforsikring hos Privatsikring, hvis du er kunde i et af de pengeinstitutter, som vi samarbejder med.

Se om vi samarbejder med dit pengeinstitut her.

Hvilke fordele er der ved en rejseforsikring?

Fordele ved en rejseforsikring er, at du trygt kan tage af sted, velvidende at du er dækket i tilfælde af uforudsete hændelser som sygdom eller uheld. Med vores rejseforsikring kan du vælge netop den dækning, som passer dine behov på din næste ferie.

Vi har også inkluderet udvidet coronadækning i rejseforsikringen, så I også er dækket, hvis I bliver syge eller får ødelagt feriedage på grund af covid-19.

Hvordan dækker rejseforsikringen ved pandemi?

Vi har valgt at udvide rejseforsikringen med en meget bred pandemidækning. Derfor er I sikret rigtig godt, hvis jeres rejseplaner eller rejser bliver forstyrret af en pandemi. Vi dækker både, hvis I får en pandemiudløst sygdom under rejsen, eller hvis fx jeres rejsedestination indfører krav om isolation, eller I er nødt til at rejse hjem tidligere end planlagt.

Har I tilvalg afbestillingsdækning til rejseforsikringen, har I udvidet pandemidækning med i den tilvalgsdækning. Hvis I fx er nødt til at aflyse rejsen, fordi jeres rejsedestination indfører krav om vaccine, karantæne eller negativ test, får I dækket afbestillingen,

Se mere om udvidet pandemidækning

Hvordan dækker en rejseforsikring?

Med en rejseforsikring er du dækket i tilfælde af, at du på rejsen skulle blive syg eller komme til skade. Forsikringen dækker udgifter til blandt andet hospitalsophold, lægebehandling og hvis nødvendigt, hjemtransport og sygeledsagelse. 
 
Udover dette får du ekstra fordele med vores forsikring. Vi dækker også de ødelagte feriedøgn, du mister grundet akut sygdom, evakuering hvis uroligheder på destinationen skulle opstå, samt selvrisikoen hvis du lejer bil på ferien. Dertil kan du tilvælge tre attraktive dækninger, så du får en mere sikker ferie.

Det er op til dig at vælge, hvor meget din rejseforsikring skal dække. Du kan selv vælge, om din rejseforsikring skal dække i Europa eller hele verden. Du er naturligvis også dækket, når du rejser i Danmark. Det er op til dig at vælge, om din forsikring skal dække i 30, 60 eller 90 dage. 
 

Hvad koster en rejseforsikring?

Prisen på en rejseforsikring hos Privatsikring kan variere. Da vores rejseforsikring kan tilpasses efter behov, er der ikke en fast pris. Prisen afhænger blandt andet af, hvordan du sammensætter forsikringen.

I vores rejseforsikring er der altid en solid grunddækning. Derudover kan du tilkøbe fx. Afbestilling eller en bagagedækning.    

Hvad er betingelserne for en rejseforsikring hos Privatsikring?

I sammen med din police finder du alle betingelserne for rejseforsikringen. Her kan du få overblikket over fællesbestemmelser, rejse, bagage, ansvar og retshjælp samt afbestilling. Du kan se de fulde betingelser her.

Du kan kontakte dit pengeinstitut, hvis du ønsker at høre nærmere om forsikringerne eller modtage et tilbud.  

Er det nødvendigt at have en rejseforsikring?

Det er frivilligt at have en rejseforsikring til Europa eller andre stedet i verden. Dog skal du være opmærksom på, at du ikke nødvendigvis er dækket på samme måde i udlandet, som du er i Danmark, i tilfælde af sygdom eller ulykker.  

Tjek altid op på din dækning i landet og risikoen. Rejser du eksempelvis indenfor EU, har du med det blå sygesikringskort samme vilkår som de borgere der bor i landet. Hvordan disse vilkår er, varrierer fra land til land.  

Hvornår skal man købe en rejseforsikring?

Du bør købe en rejseforsikring, før du rejser afsted til udlandet, hvad end du skal på en kort eller lang rejse. Ved at købe forsikringen tidligt, kan du undgå økonomiske tab, hvis du fx. er nødt til at aflyse rejsen på grund af sygdom eller andre gyldige grunde. 

Vil du vide mere?

Her finder du forskellige dokumenter, der vedrører vores rejseforsikring. Læs detaljerne om de forskellige dækninger, tilvalg i forsikringsbetingelserne, eller hent brochuren eller produktinformationsdokumentet, som hurtigt giver dig et overblik og gør det nemt at sammenligne med andre rejseforsikringer.

Har du allerede din rejseforsikring hos os, kan du se dine betingelser på Mit Privatsikring.
Se vilkår og betingelser for den aktuelle og præcise dækning.

Vær opmærksom på at der kan gælde andre betingelser, for dine forsikringer eller tilbud.
Læs mere