Online lægehjælp

Kontakt en læge her og nu
– hjemme og i udlandet

Når du akut har brug for en læge, passer det ikke altid med tidsbestilling, transport, ventetid i venteværelset. Men med online lægehjælp er den dygtige læge nu kun et opkald væk.

Tilmeld dig her

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores forsikringer, eller har du spørgsmål til en forsikring, du allerede har, skal du kontakte din rådgiver enten i dit pengeinstitut eller vores servicecenter.

Find kontaktoplysninger

Bemærk

Hvad kan lægen ikke hjælpe dig med?

  • Lave lægeerklæringer.
  • Lave henvisninger til privatpraktiserende speciallæger og privathospitaler.
  • Udskrive recepter på vanedannende medicin, fx sovepiller og stærkt smertestillende medicin.
  • Udskrive recept på antibiotika, hvis lægen vurderer, at du skal tilses fysisk eller at der skal podes for bakterier.
  • Hvis lægen vurderer, at det er nødvendigt, vil du blive henvist til din egen læge eller lægevagten. 

Telefontider for online lægehjælp

Hverdage 8.00 - 22.00

Weekend 8.00 - 18.00

Tal med en læge inden for ca. 5 minutter.

Ved henvendelser uden for åbningstiden, sender vi svar, så snart vi åbner.

Så nemt får du online lægehjælp

Tilmeld dig først.
Derefter kan du frit logge
 på med dit NemID/MitID via Hejdoktor.dk på mobilen, tablet eller pc.
 

  • Tilmeld dig her på siden
  • Log på med MitID
  • Kontakt en læge, og få hjælp og råd 
Tilmeld dig her

Bemærk: Du skal tilmelde dig for at Privatsikring kan betale din online læge. Du behøver kun at tilmelde dig én gang for at få adgang.

Hjemmeboende børn over 18 år skal tilgå online lægehjælp her.

Hent appen

Når du er tilmeldt, kan du enten logge dig ind på computer eller hente appen 'Hejdoktor.dk' til IOS eller Android. Appen er gratis at hente, og du kan bruge den alle steder, hvor du har adgang til wi-fi eller mobildata.

Appstore_150x44.png    GooglePlay_150x45.png

Du kan tilmelde dine børn til din profil på Hejdoktor.dk samt invitere din ægtefælle/samlever, så alle i familien får adgang til online lægehjælp.

Spørgsmål & svar

Hvad skal jeg gøre i akutte tilfælde? Ring altid 112!

Det er vigtigt at understrege, at online lægehjælp ikke skal bruges ved akutte tilfælde af sygdom eller ved ulykker. Ved livstruende sygdomme, eller hvis nogen kommer meget voldsomt til skade, skal der ringes 112 med det samme.

Er hele husstanden inkluderet?

Online lægehjælp omfatter dig, en samlever samt alle husstandens børn uanset alder. Du skal tilføje husstandens børn under 18 år til din profil i Hejdoktor, mens en eventuel samlever inviteres til sin egen profil.

Hjemmeboende børn over 18 år skal tilgå online lægehjælp her.

Skal jeg anmelde en skade for at kunne bruge onlinelægen?

Nej, det behøver du ikke. Når du har adgang til online læge via Privatsikring, kan du frit benytte servicen uden at skulle anmelde en skade.

Er det Privatsikrings egne læger?

Nej, vi har indgået en aftale med Hejdoktor, som er Danmarks førende leverandør af online lægeydelser, og som derfor har erfaringen og kapaciteten til at tilbyde dig online lægehjælp af danske speciallæger. Alle læger har dansk autorisation og er speciallæger i almen medicin med mange års erfaring fra det danske sundhedsvæsen.

Hvad med min egen praktiserende læge?

Den direkte linje til lægehjælp er et supplement til egen læge og ikke en erstatning. Skal du igennem en fysisk undersøgelse, eller er du allerede i gang med en udredning, skal du bruge egen læge som tovholder. Det samme gælder ved recepter på vanedannende eller stærkt smertestillende medicin. 

Hvem kan læse min journal?

Det er kun lægerne hos vores partner, Hejdoktor.dk, som har adgang til dine journaloplysninger. 

Hvad kan jeg spørge om? 

Du kan stille alle former for spørgsmål om dig selv og din nærmeste familie. Når du bruger onlinelæge er du datasikret, og Privatsikring har ikke adgang til oplysninger om, hvad du har diskuteret med lægen om. 

Koster det noget?  

Online læge er en gratis service, hvis du har en indboforsikring hos Privatsikring. Vær dog opmærksom på, at du bliver opkrævet et gebyr, hvis du fx skal bruge en speciallæge i hudsygdomme eller gigtsygdomme.

Hvor gammel skal jeg være?

Du skal være over 18 år for at kunne bruge online lægehjælp. Er du under 18 år, kan du kun bruge vores service sammen med en forælder eller en anden, der lovligt kan handle på dine vegne.

Får min læge besked?

Vi ønsker at du får bedst mulig lægefaglig rådgivning, og dette betyder at egen læge skal vide, hvad vi har hjulpet dig med. Du har dog mulighed for at frabede dig, at oplysningerne videregives til egen læge.

Hvilke recepter kan I forny?

Vi kan forny de fleste recepter. Vanedannende medicin og medicin med potentiale for misbrug er dog undtaget. Vi følger altid Styrelsen for Patientsikkerheds regler på dette område.

Er mine data sikre?

Ja. Al trafik på Hejdoktor.dk bliver krypteret, og overholder altid Sundhedsstyrelsens krav og regler om opbevaring af personfølsomme data og journaler. Læs mere om sikkerhedspolitik.

Teknisk support

Ved nedbrud, tekniske fejl eller spørgsmål af ikke sundhedsfaglig karakter mv., kan du kontakte Hejdoktor support direkte på kontakt@Hejdoktor.dk. Supporten har åben mandag-fredag kl. 7-24. De bestræber sig at besvare din henvendelse hurtigst muligt, og inden for 2 timer.

Har du spørgsmål om dine forsikringsbetingelser?
Find kontaktoplysninger