Studieforsikring

Bestil onlineRing mig op

Bliv studieklar fra

629 kr.

i kvartalet*

Få indbo-, ulykkes- og verdensrejseforsikring fra 629 kr.
i kvartalet

Enhver kan fortælle dig, at det er vigtigt at være forsikret. Men hvem hjælper dig med at finde præcis de forsikringer, der passer til dig? Vi har sammensat en forsikring, der dækker det hele for dig, der er studerende.

Indboforsikring

Indboforsikringen dækker skader, der sker på dit indbo ved fx brand eller tyveri. Ansvarsforsikring og retshjælpsforsikring er også inkluderet. Dette hjælper dig, hvis du kommer til at gøre skade på andre personer eller deres ting, samt dækker udgifter til visse private retssager.

Ulykkesforsikring

Ulykkesforsikringen hjælper dig, hvis du selv kommer til skade – fx hvis du falder på din cykel på vej til undervisning og får slået nogle tænder ud. Her betaler forsikringen for de mange besøg hos tandlægen.

Rejseforsikring

Rejseforsikringen dækket private ferie- og studierejser i Danmark og hele verden i op til 60 dage pr. rejse. Vi dækker blandt andet behandling og hjemtransport, hvis du bliver syg eller kommer til skade på rejsen. 

Studieforsikringen tilbydes under forudsætning af, at du og evt. medforsikrede:

  • bor til leje eller i andelsbolig
  • er mellem 18 og 29 år
  • har en NemKonto i et pengeinstitut, Privatsikring samarbejder med
  • er indskrevet på en SU-berettiget uddannelse eller erhvervsuddannelse med maks. 6 måneder til studiestart (ikke ungdomsuddannelse, fx STX eller HHX).

*Samlet årlig pris inkl. afgifter og gebyrer er 2.516 kr.

Sådan er du dækket hele døgnet

Privatsikring Studie dækker dig på studiet, i din fritid, og når du er på ferie. Med vores tilvalgsdækninger kan du skræddersy din egen forsikring.

Grunddækning

Indbo

Vi dækker, hvis dine ting bliver stjålet eller ødelagt ved fx brand og hærværk eller under en vandskade efter skybrud.

Ansvar

Ansvarsdækningen hjælper dig, hvis du ved et uheld kommer til at skade andre eller deres ting, fx hvis du kommer til at vælte en cyklist, som brækker armen eller får ødelagt sine briller.

Verdensrejse

Du får dækket fx sygebehandling og hjemtransport ved akut sygdom, når du er på private ferier af op til 60 dages varighed i Danmark og resten af verden.

Retshjælp

Vi dækker en del af dine udgifter i visse private retssager, fx i erstatningssager, eller hvis du får problemer med din udlejer.

Identitetstyveri

Vi hjælper og rådgiver dig, hvis du bliver udsat for identitetstyveri, fx hvis nogen bruger dit CPR-nummer til at optage et lån i dit navn.

Elskade

Får du skader på hårde hvidevarer og andre elektriske apparater, fx tv og computer efter kortslutning, overspænding eller lynnedslag, er du også dækket.

Invaliditet

Kommer du ud for en ulykke og får et varigt nmén, dækker forsikringen allerede ved en méngrad på 5 %. Du får også hjælp til genoptræning, hvis der er behov for det efter ulykken.

Dødsfald

Dine efterladte får erstatning, hvis du dør som følge af en ulykke.

Tandskade

Skader du dine tænder i en ulykke eller får en tyggeskade efter fx at have tygget i en sten i rugbrød, dækker vi.

Tillægserstatning

Kommer du ud for en alvorlig ulykke, der gør dig mindst 30 % invalid, fordobler vi din udbetaling.

Har du brug for ekstra dækning?

Elektronik

Med en elektronikdækning er alle dine elektriske apparater dækket ved pludselige skader, fx hvis du taber dit kamera. Du får også dækket funktionsfejl, dvs. den samme forsikring, du bliver tilbudt i butikkerne. Forskellen er, at vi dækker dine ting i op til fire år, fra du har købt dem – også dem, du købte som nye, inden du fik dækningen.

Cykel

Cykler, cykeldele samt cykeltilbehør er omfattet af cykeldækningen ved tyveri, hærværk og brandskader. Bare du låser dem med en godkendt lås.

Medforsikret

Du kan vælge at medforsikre én person, der også er studerende, og som ligeledes er indskrevet på en SU-berettiget uddannelse. På den måde kan fx din kæreste eller bofælle også få en ulykkesforsikring til studievenlig pris.

Udvidet invaliditetssum

Du kan hæve summen fra 500.000 kr. til 1.000.000 kr.

Strakserstatning

Brækker du fx et ben eller får revet korsbåndet over ved et uheld, fx mens du træner, betaler vi erstatning til dig med det samme. Du kan bruge pengene, mens du kommer dig og måske er nødt til at være sygemeldt fra dit studiejob. Erstatningen udgør 1 % af forsikringssummen.

Rejseplus

Rejseplus er en afbestillingsforsikring. Du får erstattet din ferierejse, hvis du i sidste øjeblik må aflyse, fordi du bliver syg, kommer ud for en ulykke, eller hvis der sker et dødsfald i din familie.

Glas og kumme

Kommer du til at forvolde skade på fx vinduer, spejlflader, keramiske kogeplader, håndvaske eller toiletkummer, vil disse skader være dækket med glas- og kummedækningen.

Mere om studieforsikring

Med Privatsikring Studie skal du ikke gå og bekymre dig. Sker der noget med dig selv eller dine ting, får du hjælp og erstatning. Du er også dækket, hvis du kommer til at skade andre.