Studieforsikring

Inklusiv rejseforsikring

Nyd studietiden. Vi sørger for, at du er godt forsikret.

Enhver kan fortælle dig, at det er vigtigt at være forsikret. Men hvem hjælper dig med at finde præcis de forsikringer, der passer til dig? Vi har sammensat en forsikring, der dækker det hele for dig, der er studerende.

Vi har lavet en grundpakke, som indeholder de vigtigste forsikringer til dig, der studerer og til en studievenlig pris.

Bestil forsikringen

De tre vigtigste forsikringer samlet i én

Her kan du se betingelser, forudsætninger og hvordan du er dækket.
Læs mere ved at klikke dig ind på de forskellige dækninger

  •  Du skal bo til leje eller i andelsbolig.
  •  Være mellem 18 og 29 år.
  •  Have en NemKonto i dit pengeinstitut.
  •  Være indskrevet på en SU-berettiget, videregående uddannelse eller en erhvervsuddannelse (ikke ungdomsuddannelse) og med maks. 6 måneder til studiestart.

Studieforsikringen dækker blandt andet:

  • Tøj
  • Møbler
  • Stereoanlæg
  • Studiebøger
  • PC osv. ved brand- og vandskade, tyveri og hærværk.

Den dækker, hvis du bor alene, eller hvis I bor to sammen.
Indboforsikring kan også hjælpe med udgifterne til en midlertidig bolig, hvis din nuværende bliver ødelagt ved brand- eller vandskade.

Ansvarsdækningen giver erstatning til personer, som du kommer til at skade med din opførsel – Fx hvis du som cyklist påkører en fodgænger, som kommer alvorligt til skade.

Selvom du ikke gjorde det med vilje, kan du i værste fald hænge på et erstatningskrav på flere millioner kroner.

Som noget særligt omfatter vores Studieforsikring også en Verdensrejsedækning. Den dækker fx sygebehandling og hjemtransport ved akut sygdom på private ferierejser af op til 60 dages varighed i hele verden.

Forsikringen dækker også sygeledsagelse, erstatningsrejse, bagageforsinkelse og meget mere.

Vi dækker en del af dine udgifter i visse private retssager, fx i erstatningssager eller hvis du får problemer med din udlejer.

Vi hjælper og rådgiver dig, hvis du bliver udsat for identitetstyveri, fx hvis nogen bruger dit CPR-nummer til at optage et lån i dit navn.

Får du skader på hårde hvidevarer og andre elektriske apparater, fx tv og computer efter kortslutning, overspænding eller lynnedslag, er du også dækket.

Kommer du ud for en ulykke – også når der ikke er andre involveret og får et varigt mén, dækker denne forsikring allerede ved en méngrad på 5%. Invaliditetssummen udgør som standard 500.000 kr., men kan forhøjes til 1.000.000 kr. som tilvalg.

Du får også hjælp til genoptræning, hvis du fx kommer til skade på cykelturen eller til fodboldtræning.

Hvis du dør som følge af en ulykke, får dine efterladte udbetalt 50.000 kr.

Du er dækket under din studietid eller til du fylder 30 år. Dvs. at din studieforsikring opsiges, når du ikke længere er studerende eller når du fylder 30 år. Vi kontakter dig selvfølgelig inden opsigelsen, så du ikke står uden forsikring.